Τι συμβαίνει στα προσωπικά σου για να παντρευτείς έναν βραστήρα ρυζιού;

Αυτός ο άντρας θυμήθηκε πως ο αληθινός έρωτας περνάει από το στομάχι. 

Ο γάμος είναι πολύ δύσκολο πράγμα, αυτό όλοι μας έχουμε να το λέμε και ιδιαίτερα εκείνοι που είναι παντρεμένοι. Οι σχέσεις είναι πολύ περίεργη πίστα και σίγουρα ο γάμος είναι κάτι που θέλει προσπάθεια και επιμονή για να σου βγει καλός.

Τι γίνεται όμως με τους ανθρώπους που παντρεύονται αντικείμενα; Ακούγεται κάπως τρελό αλλά είναι αληθινό. Ο άνθρωπος αυτός παντρεύτηκε τον βραστήρα του ρυζιού.

 

 

Ο Κχοϊρούλ Ανάμ ανέβασε μια σειρά φωτογραφίες την περασμένη εβδομάδα που τον έδειχναν να είναι ντυμένος γαμπρός και να κρατάει στα χέρια του τον ατμομάγειρα που παντρεύτηκε. Ο ίδιος είναι γνωστός για τις φάρσες που κάνει στα social media.

 

 
 

Όμως και ο ατμομάγειρας δεν πήγαινε πίσω. Ήταν κι αυτός ντυμένος νυφούλα, με ένα ολόλευκο βέλο.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο facebook δείχνει το ερωτευμένο ζευγάρι –τον άντρα από την Ινδονησία και τον ατμομάγειρα– να στέκονται δίπλα – δίπλα για τη γαμήλια τελετή. Αυτό κι αν είναι πάλι κάτι καινούριο, κοίτα να δεις που θα ξεκινήσουμε να παντρευόμαστε και οικιακές συσκευές. Άλλος την ηλεκτρική σκούπα κι άλλος το ψυγείο.

 

 
 

Ο ίδιος δηλώνει: «Είναι όμορφος, υπάκουος, με αγαπάει και καλός στο μαγείρεμα» γράφει ο Κχοϊρούλ στο σχόλιο των φωτογραφιών, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφασή του να αφήσει επιτέλους την εργένικη ζωή για χάρη του ατμομάγειρα.

Δες εδώ τις φωτογραφίες από το γάμο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved