Έρευνα: Ποια είναι τα στοιχεία που δείχνουν πως θέλει να σε χωρίσει;

Κι όμως η επιστήμη έχει υπολογίσει κι αυτό.

Οι σχέσεις και το σεξ δεν είναι κάτι απλό, είναι ένα ζήτημα πολύ περίπλοκο που μπορεί να επηρεάσει πολύ κόσμο χωρίς να το καταλαβαίνει. Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να μπούμε στο κεφάλι της σχέσης μας και μπορεί να μένουμε στο σκοτάδι για χρόνια.

Κάτι αλλάζει σε όποιον θέλει να χωρίσει και, αν η συμπεριφορά ή οι πράξεις δεν μαρτυρούν τις προθέσεις, το κάνει η γλώσσα.

 

 

Η επιστήμη πλέον μπορεί να μας δείξει αν το ταίρι μας θέλει να μας χωρίσει, πλέον με αυτή την έρευνα τα στοιχεία είναι πολύ συγκεκριμένα. Μπορεί κανείς να καταλάβει πότε το ταίρι του θα τον χωρίσει κι αυτό πλέον μπορεί να γίνει πολύ συγκεκριμένο μετά από σχετική έρευνα.

 

 
 

Σε αυτό κατέληξε πρόσφατη μελέτη που επεσήμανε τις αλλαγές στον λεκτικό κώδικα όσων επιθυμούν να αποχωρίσουν από μια σχέση, αλλαγές που εκκινούν μήνες πριν από τη ρήξη.

 

 

Για τη μελέτη που δημοσιεύεται στο Proceedings of the National Academy of Sciences, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας ανέλυσαν 1 εκατομμύριο αναρτήσεις από 6.800 χρήστες στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Reddit και, συγκεκριμένα, το ιστορικό αναρτήσεων σε χρήστες έναν χρόνο πριν και μετά ανακοινώσουν τον χωρισμό τους στην ειδική κατηγορία r/BreakUps της πλατφόρμας.

Ποια είναι όμως τα στοιχεία στην συμπεριφορά της που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως θέλει να σε χωρίσει;

Δες εδώ τι ακριβώς έδειξε η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved