Associated Press Daniel Craig: Πώς κατάφερε να σώσει το αντρικό στυλ

Μπορεί οι εμφανίσεις του ως 007 να ήταν εξαιρετικές, αλλά στην καθημερινότητά του ήταν ακόμα καλύτερος. Και μάθαμε αρκετά από εκείνον.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Μετά το τέλος του Daniel Craig στο No Time To Die, υπάρχουν πολλά που θα μας κάνουν να αναρωτηθούμε για το πως ο Bond θα μπορέσει να επηρεάσει την επόμενη γενιά και να αντρώσει τους πιτσιρικάδες μέσα από τις ταινίες του. Γιατί όσα χρόνια και αν περάσουν, ο James Bond θα είναι το διαχρονικό αντρικό πρότυπο. Και ο Daniel Craig τα κατάφερε μια χαρά.

Μαζί ωστόσο με την παρουσία του Craig ως 007, είδαμε και τις εμφανίσεις του εκτός ταινιών. Εμφανίσεις που έδειξαν πως το αντρικό ντύσιμο μπορεί να δείχνει κορυφαίο με απλούς αθάνατους συνδυασμούς – χωρίς να χρειαστεί να σκοτώσεις την τσέπη σου. Ρίξαμε μία ματιά σε όλα εκείνα τα μαθήματα στυλ που μας έμαθε μέσα από τις εμφανίσεις του.

 

 

Κανείς δεν έχασε από το all black ντύσιμο

Μπορεί να έγιναν σχόλια για την επιλογή του pink velvet σμόκιν που φόρεσε στην πρεμιέρα του No Time to Die, αλλά ο ηθοποιός έχει αποδείξει πως όταν απλούστατα θες να τα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου χωρίς να κάνεις πολλά, επένδυσε στο μαύρο κλασσικό look. Αρκεί να θυμηθεί κανείς το πως εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Skyfall στη Γερμανία.

AP60441922648

 

 

Το πουλόβερ δεν είναι ανάγκη να δείχνει βαρετό

Στην Ελλάδα -κατά κύριο λόγο- έχουμε στο μυαλό μας τα πουλόβερ ως περιττά ρούχα που χρησιμεύουν μόνο για το κρύο. Όμως από το ολόμαλλο μέχρι το κασμίρι, το κάθε πουλόβερ έχει την δική του χρήση και μπορεί να αποτελέσει αφορμή για ολοκληρωμένη εμφάνιση όπως αυτή εδώ. Ακόμη και με γραβάτα.

AP72544574711

 

 

Τίποτα δεν πηγαίνει στραβά με μία καφέ μπότα

Είτε είναι Martens είτε Chelsea, μία καφέ μπότα πρέπει να υπάρχει στην παπουτσοθήκη σου μονίμως. Ασχέτως αν έχεις σκοπό να την στηρίξεις με jeans ή chinos, το καφέ στο παπούτσι έχει βγει εδώ και χρόνια από τον χρωματικό συνδυασμό και αποτελεί μία κατηγορία μόνο του. Αν είσαι βέβαια ο Daniel, σου κάθεται λίγο καλύτερα.

AP111023033231 1

 

 Ο στρογγυλός φακός έχει την δική του χάρη

Όταν θα αρχίσουμε να κοιτάμε τα γυαλιά ηλίου και σαν αξεσουάρ εκτός από ανάγκη, θα μπορούμε να τα ταιριάζουμε και με το στυλ μας. Ωστόσο τα πράγματα είναι πράγματι πιο απλά όταν έχεις να κάνεις με μαύρα γυαλιά. Το χρώμα, σου δίνει και την ευκαιρία να πειραματιστείς. Μπορεί τα εν λόγω του Daniel Craig να μην είναι αυτά που θα πάρεις στην παραλία, αλλά είναι εξαιρετικά για τις πρωινές ώρες του καφέ ή του μεσημεριανού γεύματος.

AP19250809952414 1

 

 

Το three piece suit παραμένει αθάνατο

Κάθε φορά που νομίζεις πως το τρίπτυχο σακάκι-γιλέκο-παντελόνι ανήκει μόνο σε σειρές τύπου Peaky Blinders, θυμήσου και αυτό: δεν χρειάζεται να είσαι στο Μεσοπόλεμο για να το φορέσεις ή να βρίσκεσαι σε γάμο και βαφτίσια. Όσες γενεές και αν περάσουν, το three piece suit θα είναι για πάντα η επιτομή του καλοντυμένου άντρα. Υπάρχουν κοστούμια για τη δουλειά, για την έξοδο, για τα events. Πάντα όμως -μα πάντα- θα δείχνεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

AP080731023711

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved