Πώς θα καταφέρεις να της πεις αυτό που θέλεις χωρίς να γίνεις ρεζίλι;

Μερικές στρατηγικές για να βγει ανώδυνα και σωστά το ραντεβού.

Ένας από τους θεμελιώδεις ανδρικούς κανόνες του φλερτ, λέει πως αν σου αρέσει μια κοπέλα και θέλεις να της το δείξεις και να της πεις ότι την θέλεις, πρώτα θα πρέπει να την κάνεις να νιώσει ερωτική έλξη για εσένα. Αυτό είναι το βασικό σε όλα τα πρώτα και δεύτερα ραντεβού.

Με αυτό το δεδομένο, λοιπόν, ιδού μερικοί έξυπνοι τρόποι να «προγραμματίσεις» ιδανικά κάθε ραντεβού σου μαζί της, ανάλογα με αυτό που έχεις βάλει στο νου σου. Πώς όμως θα το κάνεις; Εμείς σου δείχνουμε τον τρόπο.

 

 

Όταν μια γυναίκα έλκεται από εσένα γιατί είσαι άνδρας με αυτοπεποίθηση, με χιούμορ, με δυναμισμό κλπ, τότε σε βλέπει ως πιθανό ερωτικό σύντροφο.

Αν απλά είσαι φιλικός μαζί της, την υποστηρίζεις, την εξυπηρετείς κλπ, τότε μπορεί να σε συμπαθήσει αλλά δεν σημαίνει κι ότι της δείχνεις τα στοιχεία εκείνα που θα την κάνουν να νιώσει πως είσαι καλή ερωτική επιλογή.

 

 
 

Και αυτό θα σε οδηγήσει στην απόρριψη, την πικρία και την αίσθηση ότι δεν είσαι αρκετά καλός ως άνδρας για εκείνη. 

Προφανώς, για να φλερτάρεις αποτελεσματικά θα πρέπει να δείχνεις τις προθέσεις σου και να μη τις κρύβεις. Όταν παριστάνεις τον φίλο σε μια κοπέλα ή της φέρεσαι ευγενικά στην ουσία δεν είσαι τίμιος με τον εαυτό σου και αυθεντικός με τις επιθυμίες σου.

 
 
 

Αν λοιπόν θες να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στην κοπέλα που σου αρέσει και να της πεις ότι την θέλεις, θα πρέπει πρώτα ξέρεις λίγα πράγματα για το τι είναι αυτό που ελκύει μια γυναίκα. Να την κάνεις να νιώσει ερωτική έλξη για εσένα και να κινηθείς την κατάλληλη στιγμή.

Δες εδώ πως θα το κάνεις αυτό:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved