Red Notice: Ίσως η πιο διασκεδαστική και ακριβή ταινία δράσης του φθινοπώρου

Το Red Notice φέρνει τον The Rock αντιμέτωπο με τον Ryan Raynolds και την Gal Gadot.

Ποιος δεν θέλει να δει μία διασκεδαστική ταινία και μάλιστα έτοιμη, σερβιρισμένη από το Netflix; Μάλλον όλοι μας αυτό θέλουμε μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά. Ε λοιπόν το Red Notice μάλλον αυτό θέλει να μας δώσει. Ακριβώς αυτό…

 

 

Το Red Notice είναι κι επίσημα η πιο ακριβή παραγωγή του Netflix για αυτή τη χρονιά κι αυτό φαίνεται αμέσως στο trailer. Είμαστε έτοιμοι για μία άκρως διασκεδαστική ταινία με πολύ δράση και καλό σενάριο με ανατροπές.

 

 
 

Η ταινία θα είναι, φυσικά, ταινία δράσης με αγωνία και θα παρακολουθεί έναν πράκτορα της Interpol που καταδιώκει την πιο περιζήτητη λωποδύτη έργων τέχνης του κόσμου.

Από τώρα το σενάριο φαίνεται καλό, εντάξει δεν θα είναι το απόγειο της κουλτούρας αλλά τουλάχιστον υπόσχεται στιγμές ψυχαγωγίας. Κάτι είναι κι αυτό…

Οι ηθοποιοί είναι καλοί, το σενάριο γρήγορο και μάλλον πως θα περάσουμε καλά βλέποντας την.

 

 
 

Εκείνο που πραγματικά μας ενθουσιάζει στην προοπτική, δεν είναι μόνο η ταινία αυτή καθεαυτή, αλλά κυρίως ότι και οι δύο ηθοποιοί, ο Ντουέιν Τζόνσον για δεκαετίες πια κι η Γκαλ Γκαντότ στα λίγα και θριαμβευτικά χρόνια της καριέρας τους, αποδεικνύουν διαρκώς ότι αντιμετωπίζουν τη δουλειά τους με χιούμορ και τόλμη.

Για το «Red Notice» θα χρειαστεί να περιμένουμε ως τον Νοέμβρη του 2021, νωρίτερα όμως θα δούμε την Γκαλ Γκαντότ ξανά ως Νταϊάνα / Wonder Woman στο σίκουελ της υπερηρωικής επιτυχίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved