Στη νέα του ταινία ο Nicolas Cage φοράει μια ολόσωμη δερμάτινη φόρμα ζωσμένη με εκρηκτικά

Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για την πιο ακραία ταινία που έχει γυρίσει ποτέ, μέχρι την επόμενη.

Τώρα που έκλεισε τα στόματα και των πιο κακόβουλων επικριτών του με το κουλτουριάρικο Pig, μπορεί να επιστρέψει και πάλι σε αυτό που ξέρει καλά. Δηλαδή σε μια ταινία που ξεκινάει από τα τάρταρα για να αποδώσει δικαιοσύνη αφήνοντας πίσω του καμένη γη. Το σενάριο του Prisoners of Ghostland μοιάζει κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του καλύτερου χειρότερου ηθοποιού

 

 

Η δράση εκτυλίσσεται σε μια φανταστική απομακρυσμένη ασιατική πόλη η οποία λέγεται Samurai Town (ξεκινάμε ήδη πολύ δυνατά) την οποία ελέγχει ένας λευκός πολέμαρχος που είναι κάτι μεταξύ του Συνταγματάρχη Sanders του KFC και του Don Johnson στο Django. Η γραφική αυτή φιγούρα με τα λευκά σταυρωτά κοστούμια έχει χάσει την κόρη του και φυσικά ο μοναδικός που θα μπορούσε να τη βρει είναι κάποιος ατρόμητος τύπος σαν τον Nicolas Cage. Ένας Nicolas Cage που δεν ντρέπεται να βάψει κορακί το μούσι του, αλλά επίσης δεν ντρέπεται και να το αφήσει για λίγες μέρες άβαφο και να έχει βγει η ρίζα. 

 

 

Για να βεβαιωθεί ο πολέμαρχος ότι δεν θα του τη σκάσει ο Cage, του φοράει μια δερμάτινη στολή η οποία είναι παγιδευμένη με εκρηκτικά. Τα στρατηγικά τοποθετημένα εκρητικά έχουν μπει στα χέρια του, το πιο φονικό όπλο στον πλανήτη, μετά τους διηπειρωτικούς πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές, στον λαιμό του και φυσικά στα γεννητικά του όργανα. Ο πολέμαρχος του δίνει 5 μέρες για να φέρει την κόρη του σώα και αβλαβή και μετά το πέρας τη διορίας θα τον ανατινάξει. 

 

 

Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Nicolas Cage ότι θα καταφέρει να βρει την κόρη του πολέμαρχου ακόμα κι αν δεν προλάβει τη διορία γιατί μπορεί να επιζήσει κι από τα εκρηκτικά κι από πτώση μετεωρίτη και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο σατανικός πολέμαρχος. Στις 14 Σεπτεμβρίου θα τα μάθουμε όλα.     



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved