H νέα ταινία του Christian Bale θα είναι ό,τι πιο ακραίο έχει κάνει ποτέ

Θα υποδύεται έναν παπά-έμπορο ναρκωτικών.

Το εύρος του δραματικού ταλέντου του Christian Bale είναι κάτι παραπάνω από μεγάλο. Όλοι μας ξέρουμε τι εστί αυτός ο ηθοποιός από τους καταπληκτικούς του ρόλους και τις επικές του ερμηνείες. Μέσα στα χρόνια μας έχει δώσει φοβερές ταινίες που θα μιλάμε πολύ καιρό γι’ αυτές.

 

 

Τώρα όμως ο Bale μας αφήνει άφωνους για άλλη μία φορά. Θα επανέλθουμε όμως σε αυτό όταν πρώτα κάνουμε μία αναδρομή στην καριέρα του.

Ο Μπέιλ τράβηξε την προσοχή του κοινού σε ηλικά δεκατριών ετών, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Η Αυτοκρατορία του Ήλιου (Empire of the Sun) τo 1987. Υποδύθηκε ένα αγόρι από την Αγγλία που χωρίζεται από τους γονείς του και στη συνέχεια καταλήγει σε ένα ϊαπωνικό στρατόπεδο συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

 

 
 

Ακόμη, είναι γνωστός για τον ρόλο του στο American Psycho το 2000 όπου υποδύθηκε έναν κατα συρροή δολοφόνο και για το ρόλο του ως Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν στην ταινία Batman Begins του Κρίστοφερ Νόλαν το 2005, Ο Σκοτεινός Ιππότης (The Dark Knight) το 2008 και στο φινάλε The Dark Knight Rises το 2012.

 

 
 

Το 2010, ο Bale υποδύθηκε τον Ντίκι Έκλουντ στην ταινία The Fighter. Έλαβε εξαιρετικά θετικές κριτικές για την ερμηνεία του και κέρδισε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου και τη Χρυσή Σφαίρα και το Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών Β' Ανδρικού Ρόλου.

 

 
 

Tώρα όμως τα media μας προετοιμάζουν για έναν καινούριο ρόλο που θα είναι ακραίος. Η ταινία θα ονομάζεται The Church Of Living Dangerously και ο Bale θα υποδύεται έναν ιερωμένο που κάνει πολύ κακά πράγματα. Το όνομα του θα είναι John Lee Bishop και από χαρισματικός και πιστός ιερέας θα μεταμορφωθεί σε έμπορο ναρκωτικών.

Εμείς ανυπομονούμε να δούμε την νέα ταινία του Bale. Κάτι μας λέει πως θα είναι έπος.

Δες εδώ στιγμές από την καριέρα του Bale:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved