Σταμάτα ό,τι κάνεις, το νέο ντοκιμαντέρ του Michael Schumacher έχει επίσημο trailer

To Netflix έκανε και πάλι το θαύμα του κι έρχεται στις 15 Σεπτεμβρίου.

Κάθε θρύλος αξίζει να ειπωθεί η ιστορία του, έτσι ήταν θέμα χρόνου μέχρι το Netflix να αρπάξει την ευκαιρία και να διηγηθεί την επίσημη και ολοκληρωμένη ιστορία του τύπου που κέρδισε 91 Grand Prix και αναδείχθηκε 7 φορές Formula 1 world champion, δηλαδή τον ένα και μοναδικό Michael Schumacher.

 

 

Το περιμέναμε πολύ καιρό αλλά τώρα η ώρα του πλησιάζει. Επιτέλους θα μάθουμε όλα όσα θέλαμε για τη ζωή του μεγάλου οδηγού.

Τώρα έρχεται η στιγμή να δούμε το πρώτο επικό trailer του ντοκιμαντέρ. Πραγματικά σε καθηλώνει στη θέση σου και σε κάνει να θέλεις κι άλλο.

 

 
 

Η ιστορία ξεκινάει από τότε που ο Schumacher ήταν παιδί στη Γερμανία και έκανε αγώνες με παλιά kart μέχρι που έφτασε να οδηγεί τις Ferrari που θα τον έκαναν έναν παγκόσμιο πρωταθλητή και θρύλο των πιστών της φόρμουλα 1.

 

 
 

Αλλά ακόμη και η προσωπική του ζωή δεν λησμονείται στο ντοκιμαντέρ. Ίσα, ίσα. Η ζωή του στην πίστα είναι ισάξια σε διάρκεια στην οθόνη μας με τη ζωή του στην καθημερινή ζωή. Μας εξηγεί πως έπαθε το ατύχημα καθώς έκανε σκι κάπου το 2013 και τον έχει ακόμη και σήμερα καθηλωμένο στο κρεβάτι.

Τα μεγάλα πνεύματα και οι μεγάλοι ήρωες έχουν πάντα και τις πιο δύσκολες πτώσεις. Αυτό μας το υπενθυμίζει το ντοκιμαντέρ. Σίγουρα εμείς ανυπομονούμε να το δούμε και μιας και βγαίνει στις 15 Σεπτεμβρίου, ο καιρός δεν αργεί.

Δες εδώ μερικές από τις πιο διάσημες στιγμές του μεγάλου οδηγού:  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved