Πώς είναι να αγοράζεις πλυντήριο πιάτων μόνο και μόνο για να ψήσεις σολομό;

Μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά κάποιοι όντως το κάνουν.

Ονομάζεται Dishwasher salmon και δεν είναι φάρσα κάποιου τρελού μυαλού. Είναι όντως ένα πιάτο που το ετοιμάζεις…μέσα στο πλυντήριο πιάτων σου. Όχι, δεν κάνουμε πλάκα, μιλάμε απολύτως σοβαρά.

 

 

Όλοι γνωρίζουν το σκοπό ενός πλυντηρίου πιάτων – το πλύσιμο πιάτων. Πολλοί χρήστες μακράς διαρκείας αυτού του εξοπλισμού δεν θα είχαν ποτέ σκεφτεί ότι στο πλυντήριο πιάτων μπορείτε να μαγειρέψετε κάποιο είδος φαγητού.

Ναι δεν είναι ψέματα και μάλιστα μπορείς να το βρεις και στην Wikipedia αν δεν μας πιστεύεις.

 

 
 

Μπορούν όντως οι άνθρωποι να μαγειρέψουν το ψάρι τους μέσα στο πλυντήριο πιάτων; Κι αν ναι πως ακριβώς γίνεται αυτό το πράγμα;

Ο πρώτος που χρησιμοποίησε ένα τέτοιο πλυντήριο πιάτων ήταν Ιταλοί. Μετά από αυτούς, οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί άρχισαν να πειραματίζονται. Φυσικά, υπάρχουν λίγοι οπαδοί αυτού του μαγειρέματος.

 

 
 

Παρ 'όλα αυτά, από αισθητική άποψη, η επαφή με τα βρώμικα πιάτα και τα πιάτα στα οποία μαγειρεύεται το φαγητό είναι ακατάλληλη. Αλλά αν δεν είστε πεινασμένοι και έχετε τα κατάλληλα σφραγισμένα σκεύη, μπορείτε να δοκιμάσετε τα ψάρια στο πλυντήριο πιάτων. Θα μοιραστούμε τώρα τις σχετικές συνταγές μαζί σας.

Δες πως θα το κάνεις εδώ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved