Ο Black Mamba έδινε παραστάσεις στα παρκέ, αλλά ήξερε και από ηθοποιία.

Είναι μεγάλη αλήθεια ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, σαν ψέμα θα ακούγεται πως ο Kobe Bryant δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας. Ο υπέροχος Black Mamba, είναι ο σύγχρονος μύθος του ΝΒΑ αλλά και μια φιγούρα που έγραψε ιστορία, σε ό,τι και αν έκανε στη ζωή του. Ένας άντρας που έβρισκε συνεχώς λόγους για να βελτιώνει κάθε τομέα του ατόμου του, είτε παίζοντας μπάσκετ, είτε αναζητώντας το επόμενο μονοπάτι-πρόκληση της ζωής του. Αυτό που όπως όλα έδειχναν θα ήταν η ηθοποιία.

Ξέρεις πολλούς παίκτες του ΝΒΑ να έχουν πάρει και βραβείο Όσκαρ;

 

 

Εκτός του συγκεκριμένου κατορθώματος ο Bryant είχε προλάβει να δείξει στον κόσμο ότι τα πάει καλά με την κάμερα και σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του έκανε συνεχώς cameo εμφανίσεις, είτε σε ταινίες, είτε σε σειρές.

Αν μάλιστα το 1998 δεν είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση να κλειστεί ένα ολόκληρο καλοκαίρι στο γυμναστήριο για να βελτιώσει και άλλο το παιχνίδι του, θα ήταν ο Jesus Shuttlesworth στο «He Got Game» του Spike Lee πλάι στον Denzel Washington, ρόλο που τελικά ερμήνευσε ο δεύτερος επιλαχόντας, Ray Allen.

 

 

Ακόμα και αν δεν τον είδαμε στο εικονικό μονό με τον Denzel Washington, ο Kobe διαθέτει μεγάλη γκάμα ταινιών στις οποίες έχει συμμετάσχει.

Αυτές που μπορείς να δεις στο βίντεο της αρχής. Στο παρακάτω άλμπουμ μπορείς να εμπνευστείς από τις κορυφαίες ατάκες του:

 

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved