Πώς να κάνεις αξιοπρεπές dating την εποχή μίας μεγάλης πανδημίας;

Κι όμως υπάρχουν τρόποι και μάλιστα είναι όλοι ασφαλείς.

Μπορεί η εποχή του κορονοϊού να μην έχει περάσει ακόμη, οι άνθρωποι όμως έχουν αλλάξει για τα καλά όλες τους τις συμπεριφορές όσο αφορά το dating.

Δεν είναι τυχαίο που η κορυφαία φράση αναζήτησης στο Google είναι το How To Date?

Δες εδώ πως το κάνουν οι πιο έμπειροι στο online dating:

 

Σε μια εποχή που το δια ζώσης φλερτ και τα ραντεβού φαίνεται να ανήκουν – έστω προσωρινά – στο παρελθόν, αναρωτιόμαστε εάν το φλερτ στο διαδίκτυο, οι βιντεοκλήσεις και το γεγονός ότι τα πράγματα κυλούν με αργούς ρυθμούς, είναι κάτι που ήρθε για καλό.

 

 
 

Ναι η πανδημία ήρθε για να κάνει τελικά καλό σε όλες μας τη συνήθεια και τον τρόπο με τον οποίο ζούμε κάθε μέρα.

Αυτή την εποχή, όσοι είστε ελεύθεροι και σε φάση γνωριμίας με κάποιον άνθρωπο εκεί έξω που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εσάς, αναμφίβολα αντιμετωπίζετε ιδιαίτερες προκλήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που έχει ανατρέψει πολλά από όσα μέχρι πριν θεωρούσαμε δεδομένα.

 

 
 
 

Η πανδημία στην ουσία μας μαθαίνει πράγματα, είναι σαν δασκάλα. Και αυτό δεν εξαιρεί το dating.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, με το ξέσπασμα της πανδημίας, η επικοινωνία με τους δικούς μας ανθρώπους μέσω βίντεοκλήσης ήρθε να αντικαταστήσει τη φυσική επαφή. Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2020 έδειξαν πως πριν την πανδημία, μόλις το 6% των ανθρώπων χρησιμοποιούσε τη βιντεοκλήση για να επικοινωνήσει με άλλους ανθρώπους. Πλέον, το 69% είναι ανοιχτό στην επικοινωνία μέσω βιντεοκλήσης, με το ένα τρίτο από το ποσοστό αυτό να επιλέγει να φλερτάρει και μέσω αυτής.

Τι πρέπει όμως να κάνουμε για να πούμε πως έχουμε μπει σε ένα επιτυχημένο τρόπο dating μέσα στην πανδημία;

Δες εδώ μερικές συμβουλές:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved