Το Fear Street ζωντανεύει σε streaming τους παιδικούς μας εφιάλτες

Ναι η διάσημη σειρά βιβλίων του R. L. Stine έρχεται σε σειρά στις οθόνες μας.

Ποιος δεν έχει στο σπίτι του έστω κι ένα βιβλίο από την τρομερή σειρά τρόμου Ανατριχίλες; Ειδικότερα όλοι εμείς που μεγαλώσαμε στα 90’ς ξέρουμε πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε εδώ. Πόσες και πόσες νυχτερινές ώρες δεν σπαταλήσαμε διαβάζοντας Ανατριχίλες;

Τώρα έρχεται σε σειρά από το Netflix ένα άλλο βιβλίο του R. L. Stine με τίτλο Fear Street κι όλοι έχουμε ενθουσιαστεί.

 

Για τρεις εβδομάδες, τα διάσημα νεανικά βιβλία τρόμου του R.L. Stine θα ζωντανέψουν στις οθόνες σας μέσα από τρεις ταινίες, μία κάθε εβδομάδα. Αυτό κι αν είναι καλό νέο έτσι;

Ποιος δεν θέλει να δει τους αγαπημένους του παιδικούς εφιάλτες να ζωντανεύουν μέσα από μία τρομερή παραγωγή;

Η σειρά θα ονομάζεται Fear Street και θα είναι μίνι. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει κι ένα νέο επεισόδιο. Η σειρά θα διαδραματίζεται το 1994 όπου μία παρέα εφήβων προσπαθεί να ξεφύγει από το απόλυτο κακό που έχει αναγεννηθεί στη πόλη τους.

 

Ο εφιάλτης θα ζωντανέψει μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix, σε τρία μέρη τα οποία θα λαμβάνουν χώρα σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Έτσι, το Μέρος 1ο θα λαμβάνει χώρα στο 1994, το Μέρος 2ο στο 1978 και το Μέρος 3ο στο 1966.

 

Το cast του Fear Street Part Three: 1966 περιλαμβάνει τους Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Olivia Welch, Benjamin Flores Jr., Darrell Britt-Gibson, Fred Hechinger, Julia Rehwald, Sadie Sink, Emily Rudd, McCabe Slye, Jordana Spiro, και Jordyn DiNatale. Αυτό του Fear Street Part Two: 1978, πέραν των Sink, Rudd, Slye, Jacobs, Madeira, Jacobs, DiNatale, και Spiro, περιλαμβάνει τους Ryan Simpkins, Ted Sutherland, και Chiara Aurelia. Και τέλος στο Fear Street Part One: 1994 θα πρωταγωνιστήσουν οι Madeira, Welch, Flores Jr., Rehwald, Spiro, DiNatale, Hechinger, και Zukerman, μαζί με τους Maya Hawke και Darrell Britt-Gibson.

Εμείς περιμένουμε με αγωνία…Ωστόσο δες την κλασική σειρά βιβλίων «Ανατριχίλες» για να θυμηθείς:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved