Υποδεχτείτε τη σειρά MEN EXPERT

Η πρώτη σειρά της L'Oréal Paris σχεδιασμένη αποκλειστικά για άνδρες.

Η L'Oréal Paris, ηγέτιδα μάρκα στην περιποίηση της επιδερμίδας, παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για άνδρες, τη σειρά MEN EXPERT. Η συγκεκριμένη σειρά περιέχει 24 προϊόντα τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα της ανδρικής περιποίησης και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προϊόντα περιποίησης γενειάδας, περιποίησης και καθαρισμού της επιδερμίδας, after shaves και αποσμητικά.

Eπειδή η ομορφιά είναι αναμφίβολα και ανδρική υπόθεση, η σειρά MEN EXPERT αποτελεί μια τεράστια καινοτομία, ένα mega brand το οποίο ήρθε για να καλύψει συνολικά τις ανδρικές ανάγκες στο κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελεσματικά και εύχρηστα προϊόντα για κάθε ανάγκη. Παράλληλα, η σειρά αυτή ήρθε για να κάνει τον κάθε άνδρα να σπάσει τα στερεότυπα, να νιώσει ότι είναι ξεχωριστός και μοναδικός και να τον κάνει να πιστέψει ότι δεν υπάρχουν όρια και μπορεί να γίνει αυτό που του αξίζει και αυτό που θέλει.

barb4

Παρουσιάζοντας τη συγκεκριμένη σειρά, η L'Oréal Paris φιλοδοξεί να δώσει κίνητρο σε όλους τους άνδρες να φροντίσουν το εαυτό τους, κάνοντάς τους να νιώσουν σίγουροι, επιτυχημένοι και δυνατοί σε κάθε τους βήμα.

Η ανδρική επιδερμίδα χρειάζεται προϊόντα σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στοχευμένα στις ανάγκες της.. Για τον σκοπό αυτό, η σειρά MEN EXPERT προσφέρει λοσιόν, κρέμες, boosters και άλλα προϊόντα περιποίησης με υπέροχη υφή, ειδικά για τους άνδρες που ξέρουν να φροντίζουν την επιδερμίδα τους.

Το ξύρισμα και η περιποίηση αμέσως μετά είναι ακόμη οι πιο συχνές κινήσεις στη ζωή ενός άνδρα. Τα balm και οι κρέμες ξυρίσματος της σειράς MEN EXPERT έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν αυτό το τελετουργικό, χαρίζοντας ταυτόχρονα άψογο αποτέλεσμα.

Ειδικά για τους φανατικούς της γενειάδας, η σειρά MEN EXPERT περιλαμβάνει και προϊόντα περιποίησης για γένια, μούσια και μουστάκι.

Τέλος, το σώμα του άνδρα χρειάζεται την ίδια φροντίδα με το πρόσωπό του, γι' αυτό η MEN EXPERT έχει σχεδιάσει μια τεράστια ποικιλία αποσμητικών που καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε άνδρα. .

Η σειρά σειρά Men Expert περιλαμβάνει 3 διαφορετικές σειρές προϊόντων.

 

1. Hydra Energetic

barb1

H σειρά Hydra Energetic είναι σχεδιασμένη ειδικά για κουρασμένες επιδερμίδες.  Η πλούσια σύνθεσή της με βασικά συστατικά το Guarana και τη βιταμίνη C, εγγυάται να προσφέρει στην επιδερμίδα σας μια καθημερινή δόση ενέργειας που διαρκεί για όλη τη μέρα.

 

H Hydra Energetic, αντιμετωπίζει 5 σημάδια κούρασης κατά τη διάρκεια της ημέρας:

  • Θαμπή όψη
  • Μαύροι κύκλοι
  • Έλλειψε ελαστικότητας
  • Άτονη όψη
  • Ανομοιόμορφη υφή

To guarana αποτελεί την απόλυτη τροφή ενέργειας στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου τα τελευταία 3.000 χρόνια. Μάλιστα, το συγκεκριμένο φυτό χρησιμοποιούνταν και από τους κυνηγούς ως εφόδιο όταν ήθελαν να γεμίσουν το σώμα τους ενέργεια. Με 4 φορές περισσότερη καφεΐνη απ’ ότι ο μαύρος καφές το guarana προσφέρει στην επιδερμίδα μια φυσική αίσθηση ενέργειας που διαρκεί.

Η σειρά Hydra Energetic περιλαμβάνει 8 προϊόντα και συγκεκριμένα 2 after shaves, 2 κρέμες προσώπου, 2 boosters ενυδάτωσης και 2 προϊόντα καθαρισμού, τα οποία ανταποκρίνονται απόλυτα σε κάθε ανάγκη της ανδρικής επιδερμίδας.

 

After Shave Balm - E.Τ.Λ 8,49€

Anti-Fatigue cream - E.Τ.Λ 9,49€

Turbo Booster - E.Τ.Λ 12,49€

Anti-Fatigue Gel - E.Τ.Λ 5,49€

 

 

2. Barber Club

barb1

Η σειρά Barber Club αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης γενειάδας, εμπνευσμένη από την τεχνολογία των Barber Clubs και με βασικό συστατικό της το αιθέριο έλαιο κέδρου.

Το Κεδρόξυλο, είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά δέντρα, με τον ανθεκτικό φλοιό του να συνθλίβεται για να εκχυλιστεί αιθέριο έλαιό του. Τα προϊόντα της σειράς, ενισχύουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα, ενδυναμώνουν τις τρίχες ενώ παράλληλα ανακουφίζουν από τους ερεθισμούς και προσφέρουν θρέψη.

Η ολοκληρωμένη σειρά Barber Club περιλαμβάνει 8 προιόντα τα οποία μεταξύ άλλων περιποιούνται, καθαρίζουν και βοηθούν στο styling της γενειάδας του κάθε ’άνδρα.

Wash Beard, Face, Hair 3in1 - E.Τ.Λ 7,49€

Oil long beard & Skin - E.Τ.Λ 9,49€

After Shave Balm - E.Τ.Λ 8,49€

Natural Look Grooming Cream - E.Τ.Λ 6,79€

 

3. Αποσμητικά

Με το σωστό αποσμητικό, ένας άνδρας μπορεί να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε πρόκληση.

Η συγκεκριμένη σειρά, περιλαμβάνει 8 διαφορετικούς κωδικούς, οι οποίοι ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε άνδρα. Τα αποσμητικά της σειράς MEN EXPERT, χαρίζουν αίσθηση φροντίδας, και φρεσκάδας κατά τη διάρκεια των καθημερινών σας δραστηριοτήτων.

 

Invincible Spray - E.Τ.Λ 4,49€

Invincible Roll-On - E.Τ.Λ 4,49€

Επίλεξε τα προϊόντα που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες!

Δεν υπάρχουν όρια, γίνε αυτό που σου αξίζει.

#lorealparisgr

#menexpert



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved