Green Lantern: Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τη σειρά που έρχεται σύντομα;

Το «Green Lantern Corps» θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενες.

Τελικώς μετά από πολύ καιρό αδικίας και ρετσινιάς, εξαιτίας της ταινίας-αίσχους που έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, Ryan Reynolds, ο Green Lantern ετοιμάζεται να επιστρέψει στη ζωή μας, καθώς θα πάρει τηλεοπτική σειρά από τον παραγωγό των Arrow, The Flash και αρκετών σειρών της Dc Comics, Greg Berlanti.

Ήδη άλλωστε το γεγονός ότι είδαμε έναν Green Lantern στο «Justice League: The Snyder Cut», ήταν αρκετό για να μας κάνει να αναπολήσουμε το πώς θα θέλαμε να είναι ο Hal Jordan, o John Stewart και οι υπόλοιπο γνωστοί Lanterns.

Θυμηθείτε τη γνώμη μας για το Snyder Cut.

 

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη σειρά;

Αρχικά να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι πρωταγωνιστές δεν θα είναι οι Hal Jordan και John Stewart αλλά οι Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz, Alan Scott που προηγούνται των δύο πρώτων υπερηρώων. Μάλιστα έχει βρεθεί και ο πρωταγωνιστής ο οποίος θα είναι ο Finn Witrock από το American Horror Story και Ratched, ενώ ο Jeremy Irvine (Treadstone) είναι πολύ κοντά στο να υποδυθεί τον Alan Scott.

Για τους πιο γνωστούς Lanterns (Jordan και Stewart) δεν έχει γίνει ακόμα αναφορά ωστόσο ο Berlanti ανακοίνωσε πως στη σειρά θα βρίσκονται κανονικά οι Sinestro, Kilowog και άλλοι ήρωες του Green Lantern Corps.

 

 

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι θα συμβεί με τη σειρά του Green Lantern, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι στο ΗΒΟ δεν θα αποφάσιζαν να φέρουν στη ζωή ένα franchise αν δεν πίστευαν πραγματικά ότι θα πετύχει. Για τον απλό κόσμο και τους φαν της Dc Comics αρκεί μόνο να ξεπλύνει την ντροπή από την ταινία που κατά πολλούς κατέστρεψε έναν από τους κορυφαίους ήρωες στην ιστορία των κόμικς.

Για την ώρα δεν έχουμε κάποιο νέο για το πότε θα βγει η σειρά στον «αέρα» παρά μόνο ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 12 Απριλίου, ενώ η πρώτη σεζόν θα έχει 10 επεισόδια και θα προβληθεί μέσω του ΗΒΟ Max. Υπομονή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved