No Sudden Move: Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε ξανά ένα αξιοπρεπές film noir;

Με ένα cast που σπάει κόκαλα κι έναν σκηνοθέτη με ιστορία.

Η νέα ταινία του γνωστού σε όλους μας για τις επιτυχίες του στο Χόλυγουντ, Steven Soberbergh (Traffic, Contagion, Oceans Eleven και πολλά πολλά άλλα), ίσως να είναι αυτό που περίμενε ο καημένος film noir fun που τώρα τελευταία βλέπει μόνο κάτι νερόβραστες σειρές που πετάγονται στην οθόνη σαν μανιτάρια.

F6CDryb

Που είναι εκείνο το ωραίο αίσθημα που αισθάνεται κανείς όταν βλέπει ένα καλό twist στο σενάριο και του σηκώνεται η τρίχα από την ένταση; Ε λοιπόν μάλλον ήρθε η ώρα να νιώσουμε κάπως έτσι ξανά, μετά από πολύ καιρό.

 

Η ταινία λαμβάνει χώρα το 1955 στο Ντιτρόιτ και η ιστορία επικεντρώνεται σε κάποιους εγκληματίες που προσλαμβάνονται από έναν άγνωστο για να κλέψουν ένα πολύ απλό έγγραφο. Όταν το σχέδιό τους, όμως, αποτυγχάνει, θα αναζητήσουν ποιος ήταν αυτός που τους είχε προσλάβει και τί σκοπό είχε. Και κάπου εκεί γίνεται το έλα να δεις…όλα γυρίζουν από πάνω, κάτω και αρχίζει το στόρι να ξετυλίγεται σαν κόμπρα που είναι έτοιμη να επιτεθεί.

Αυτό το όμορφο αίσθημα του παλιού noir είναι και πάλι εδώ.

Το cast είναι κάτι παραπάνω από δυναμίτης: Don Cheadle (Black Monday, Ocean’s Eleven), Benicio Del Toro (The French Dispatch, Sicario), David Harbour (Stranger Things, Black Widow), Amy Seimetz (The Comey Rule, The Girlfriend Experience), Jon Hamm (Baby Driver, Mad Men), Ray Liotta (Goodfellas, Marriage Story), Kieran Culkin (Succession, Igby Goes Down), Brendan Fraser (Doom Patrol, The Mummy), Noah Jupe (The Undoing, Honey Boy), Bill Duke (Black Lightning, High Flying Bird), Frankie Shaw (SMILF, Mr. Robot), μαζί με τη Julia Fox (Uncut Gems).

Τι να περιμένει κανείς με τέτοιο trailer και αυτές τις ανεπανάληπτες περγαμηνές;

Δες εδώ τι άλλο έχει κάνει ο σκηνοθέτης Steven Soberbergh:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved