Batman: Φωτογραφίες από τη νέα ταινία με αντίπαλο τον Riddler

O Σκοτεινός Ιππότης αντιμετωπίζει για τον πιο μυστηριώδη εχθρό του στην ιστορία της Gotham City.

Στο πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου Batman με τον Robert Pattinson, είδαμε τον Σκοτεινό Ιππότη, αλλά δεν είδαμε σχεδόν καθόλου τη νέμεση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει. Με κάποιο τρόπο όμως διέρρευσε μια φωτογραφία του Paul Dano ως Riddler σε έναν ανεπίσημο λογαριασμό με φωτογραφίες του Robert Pattinson στο twitter.

 

 

Σύμφωνα με το Screen Rant, οι φωτογραφία είναι από το επίσημο ημερολόγιο του Batman για το 2022. Σημειώνει επίσης πως ο Riddler έχει εντελώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του σε όλες τις μέχρι τώρα φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο μυστήριο στον χαρακτήρα του.

 

 

Οι Dano και Pattinson θα είναι μόνο δύο από τα μεγάλα ονόματα του νέου Batman και θα διαδραματίζεται εκτός του διευρυμένου DC Universe όπως έγινε και με το Joker. 

 

 

Στο εντυπωσιακό cast θα θαυμάσουμε την Zoe Kravitz ως Catwoman, έναν σχεδόν αγνώριστο από τα ειδικά εφέ Colin Farrell ως Penguin, τον Jeffrey Wright ως James Gordon και τον Andy Serkis ως τον πιστό butler Alfred. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το “The Batman” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου του 2022. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved