Μόνο ο Nicolas Cage μπορούσε να γίνει τουρίστας στην ίδια του την ταινία

Στο «The Retirement Plan» o Nicolas Cage βρήκε τον τρόπο να συνδυάσει διακοπές και γυρίσματα.

Όσοι περιμένετε πως η νέα ταινία του Nicolas Cage θα είναι άλλη μία ταινία με τον ίδιο να καλείται να τα βάλει με το οργανωμένο έγκλημα επειδή του το ζήτησε μια γυναίκα ενώ είχε πάρει απόφαση να μείνει για πάντα εκτός ενεργού δράσης, έχετε δίκιο γιατί και πάλι περί αυτού πρόκειται. Και γιατί όχι δηλαδή, αφού ο Nicolas Cage κάνει πολύ καλά το απόμαχο της ζωής που προσπαθεί μάταια να ξεκουράσει το έρμο το κορμάκι του μέχρι που κάποιος εγκληματίας του γυρίζει το μάτι και αναγκάζεται να εξαπολύσει την κόλαση επί γης.

 

 

Στο σενάριο του The Retirement Plan, ο Cage απολαμβάνει τη σύνταξή του στα νησιά Cayman από παραλία σε παραλία πίνοντας cocktail με ομπρελίτσες και γι’αυτό έχει έναν ακόμα λόγο να τσαντιστεί ακόμα περισσότερο που ένα μάτσο κακοποιά στοιχεία θα του χαλάσουν τη ζαχαρένια του. 

 

 

Στο νησί θα καταφύγει η Ashlee Greene που υποδύεται την κόρη του, μαζί με την 11χρονη εγγονή του για να του ζητήσουν βοήθεια. Λόγω μπλεξιμάτων με τη μαφία τους κυνηγάει ο Ron Perlman. Ο Ron έχει αποδείξει στο Drive πόσο καλά κάνει τον επικίνδυνο μαφιόζο και ο Nicolas θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο, αν και πάντα μέσα στα μέτρα του. 

 

 

Όσο ο Nicolas Cage μακελεύει κόσμο που θέλουν να κάνουν κακό στην κόρη του και την εγγονή του με φόντο ωραία ηλιοβασιλέματα, αυτές ανακαλύπτουν ότι ο Cage έχει εξαιρετικά ακονισμένα skills για φιλήσυχος συνταξιούχος. Ναι για ακόμα μια φορά ο Cage έχει σκοτεινά μυστικά που δεν έχει μοιραστεί ποτέ με την οικογένειά του, η οποία για κάποιον λόγο δεν του μιλάει κιόλας.

 

 

Στο υπόλοιπο cast συμπεριλαμβάνονται οι Jackie Earle Haley, Joel David Moore, Grace Byers, Ernie Hudson και Rick Fox. Φυσικά όλοι αυτοί θα πεθάνουν έχοντας τα γυμνά χέρια του Nicolas Cage τυλιγμένα γύρω από τον λαιμό τους, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Tim J. Brown. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved