Joker Sequel: Μήπως δεν θα δούμε μόνο μία ταινία ακόμα;

Έχουμε εξελίξεις με το sequel του Joker και τα νέα είναι εξαιρετικά.

Αναμφίβολα είναι η ταινία που «τρέλανε» περισσότερο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Η εξαιρετική ερμηνεία του Joaquin Phoenix σε συνδυασμό με το απίθανο σενάριο και τη σκηνοθεσία του Todd Phillips, ο Joker πέρασε στην ιστορία ως η απόλυτη ταινία antihero που έχει γυριστεί μέχρι σήμερα.

 

 

Δεν ξέρουμε αν ξεπέρασε τον αντίστοιχο του Heath Ledger στο «Dark Knight» παρόλα αυτά κέρδισε το Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου και ταυτόχρονα έδωσε μια νέα πνοή σε έναν κακό που για χρόνια άξιζε κάτι παραπάνω από το να τρώει ξύλο από τον Batman.

 

 

Η φρενίτιδα λοιπόν που ακολούθησε μετά την ταινία «Joker» ήταν αρκετή για να υπογράψει τη διαιώνιση του franchise για μία ακόμα ταινία τουλάχιστον. Ή μήπως θα υπάρχει και συνέχεια;

 

Τι γνωρίζουμε για το «Joker Sequel»;

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ξέρουμε ότι ο Joaquin Phoenix θα επιστρέψει στον πλέον εμφατικό ρόλο της καριέρας του, όπου μας παρουσίασε για πρώτη φορά το origins του μεγαλύτερου villain στην ιστορία των κόμικς.

 

 

Η Warner μάλιστα έχει συμφωνήσει μαζί του έναντι του μυθικού ποσού των 50 εκατομμυρίων δολαρίων, όχι όμως για μία ταινία αλλά για δύο. Η συμφωνία αναφέρει μάλιστα ότι ο Phoenix θα φορέσει άλλες δύο φορές του μακιγιάζ του Clown Prince of Crime τα επόμενα 4 χρόνια.

Για το sequel ωστόσο, για την ώρα γνωρίζουμε ότι DC Films και Warner Bros. έχουν αφήσει το εγχείρημα στις μαγικές ιδέες του Phillips ο οποίος ετοιμάζει κάτι ακόμα πιο διαφορετικό από αυτό που παρακολουθήσαμε στην original ταινία.

 

 

Ακόμα ημέρα κυκλοφορίας, ούτε καν έναρξης των γυρισμάτων δεν γνωρίζουμε αλλά είναι βέβαιο ότι αξίζει την αναμονή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved