O Mads Mikkelsen παίρνει το μερίδιο του από γνήσιο κινηματογραφικό πιστολίδι

Ο Mads Mikkelsen γίνεται ένας Rider of Justice.

Η αλήθεια είναι πως οι ιστορίες εκδίκησης δεν είναι ακριβώς και κάτι το νέο. Επίσης τις περισσότερες φορές δεν προσφέρουν και τίποτα ουσιαστικό ή πρωτότυπο. Αλλά αν γίνουν με τον κατάλληλο τρόπο τότε είναι δυνατόν να αποτελέσουν ένα χαρμόσυνο θέαμα για τα μάτια μας, εμάς των κινηματογραφόφιλων του κόσμου.

Η Δανέζικη μαύρη κωμωδία με τίτλο Riders of Justice και με πρωταγωνιστή τον γνωστό και μη εξαιρετέο Mads Mikkelsen, είναι ένα τέτοιο παράδειγμα ακριβώς. Η ταινία παίζει κάπου ανάμεσα από John Wick και Shaun Of The Dead.

Bill Gates: Πώς να επιτύχεις στις επιχειρήσεις σου και να το εννοείς

 

Η ιστορία θέλει τον Mads Mikkelsen να γυρνάει από τον στρατό μετά από χρόνια θητείας και να βρίσκει την σκοτωμένη γυναίκα του μετά από ατύχημα σε τρένο. Τελικά αποκαλύπτεται πως το ατύχημα δεν ήταν ακριβώς ατύχημα αλλά δολοφονία.

Κάπου εδώ γεννιέται και ο εκδικητής κι αρχίζει το γλέντι με μία σειρά από εξαίσιους χαρακτήρες αλλά και απίστευτη δράση.

Δηλαδή; Ότι ακριβώς χρειαζόμασταν για να περάσουμε ευχάριστα αλλά και με κινηματογραφικές αξιώσεις το βράδυ μας μπροστά από την οθόνη.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις στιγμιότυπα από την ταινία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved