Thundercats: Ποιον ηθοποιό θα ήθελες να δεις στην ταινία;

Οι συντάκτες του Ratpack έκαναν τις επιλογές τους. Εσύ ποιος θα ήθελες να υποδυθεί τον Lion-O, τον Panthro, τον Tygra, τον Mumm-Ra και την Cheetara;

Με βουτιά στη νοσταλγία και στα παιδικά μας χρόνια μοιάζει το project για το οποίο συζητά μεγάλη μερίδα του κοινού και ονομάζεται ταινία «Thundercats». Ένα project που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει γυρίσματα, ούτε καν έχει γραφτεί το σενάριο και έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού, καθώς για πρώτη φορά φαίνεται ότι ο Lion-O και η παρέα του, βρίσκονται σε σοβαρά χέρια, όπως αυτά του Adam Wingard («Godzilla vs Kong»).

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για την ταινία.

Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο νέα που θα αφορούν το φιλμ θα βγαίνουν στη επιφάνεια, με ελπίδα όλων να γυριστεί μια ταινία που να σέβεται το μέγεθος και την παράδοση που σημαίνει για όλους μας το συγκεκριμένο franchise. Με τη φρενίτιδα «Thundercats» να μην έχει κοπάσει ακόμα, εδώ στο Ratpack φανταζόμαστε την Dream Team του Lion-O, του Panthro, του Tygra και της Cheetara, αλλά και το αντίπαλο δέος, Mumm-Ra σύμφωνα με τα δικά μας γούστα και παρακάτω σου αποκαλύπτουμε ποιοι ηθοποιοί θα θέλαμε να τους υποδυθούν.

 

 

Στο Poll στο τέλος του κειμένου μπορείς να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις με τις επιλογές μας και περιμένουμε τις δικές σου επιλογές στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Facebook.

 

Με άρωμα 80's, o Βασίλης Κουρουμιχάκης

Δεν έχω ιδέα τι έχει να πει το Thundercats σε όσους γεννήθηκαν πριν τη δεκαετία του ‘80 και μετά από αυτή, αλλά για μένα θα είναι ένα ακόμα νοσταλγικό ταξίδι στην παιδική μου ηλικία. Fun fact από εκείνα τα χρόνια, η Πρόμαχος Αθηνά στο Πεδίο του Άρεως έχει ένα ομοίωμα λιονταριού στη βάση του, στα παιδικά μου μάτια αυτό ήταν το κτίριο των Thundercats και έστηνα καραούλι να δω πότε θα βγουν. Οι επιλογές μου για το ιδανικό cast επιβάλλονται από τη νοσταλγική μου διάθεση, ενώ ο Mumm-Ra είναι πιθανότατα η πιο cool villain μορφή παιδικού μετά τον Skeletor.

Lion-O: Don Johnson 
Cheetara: Kim Basinger
Panthro: Samuel L. Jackson
Tygra: David Hasselhoff 
Mumm-Ra: Arnold Schwarzenegger

 

Thundercats χωρίς Στράτο Τζώρτζογλου, δεν έχει καμία ελπίδα σύμφωνα με τον Κώστα Βαϊμάκη

Συνήθως είμαι επιφυλακτικός απέναντι σε σίκουελ, πρίκουελ, όριτζινς και άλλα τέτοια, όταν μιλάμε για ταινίες ή σειρές που διαμόρφωσαν την ποπ κουλτούρα ή σημάδεψαν τα νιάτα μας. Αλλά με τη νέα εκδοχή των Thundercats, έχω μια κρυφή ελπίδα. Κάτι το CGI, κάτι το animation, κάτι η λογική Avatar και πολύ ο σκηνοθέτης που έκανε και το Godzilla vs Kong, σε κάνουν να περιμένεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Σε μια τέτοια παραγωγή το όνομα του Cavill που πάρει το σούπερ-ηρωικό κολάι από Superman και Witcher μπορεί να το απογειώσει, ωστόσο οφείλουμε και ένα τελευταίο ανκόρ στον Nicolas Cage. 
 
Lion-O: Henry Cavill
Cheetara: Sofia Vergara (κάνει και ομοιοκαταληξία)
Panthro: Nicolas Cage
Tygra: Clive Owen
Mumm-Ra: Στράτος Τζώρτζογλου (με πορωτικές φωνές «έτσιιιιιιεα» και «με φόοοοοορα» από τη «Φάρμα»)
 
 
thundercats liono

 

H Νατάσσα Σχοινά δεν θέλει ντελικάτους, αλλά badass Thundercats

Έπος. Αν πρέπει να περιγράψω με μία λέξη τη σειρά της παιδικής μου ηλικίας, είναι ξεκάθαρα αυτή. Τότε δεν είχαμε Avengers, είχαμε Thundercats. Και παθιαζόμασταν ίσως και περισσότερο απ’ ό,τι με την εποχή των υπερηρώων. Τότε, εκείνοι ήταν οι δικοί μας ήρωες που μας έμαθαν τον δυναμισμό, την έννοια της ομάδας και τη σημασία της διαφορετικότητας για την επιτυχία της. Οι badass χαρακτήρες που νικούσαν πάντα το κακό, ακριβώς επειδή ήταν badass. Δεν καταλάβαιναν από απειλές και δυνάμεις του κακού και έβλεπαν τις δυσκολίες ως έναν ακόμα τρόπο για να αποδώσουν δικαιοσύνη. Απλά τα πράγματα εκεί, το ίδιο και η ανάθεση των ρόλων τους.

Lion-O: Charlie Hunnam
Cheetara: Kaya Scodelario
Panthro: Mahershala Ali
Tygra: Jared Padalecki
Mumm-Ra: Mickey Rourke

 

Έχει ειδική αποστολή στον Benedict Cumberbatch, ο Mάριος Βλαβιανός

Θυμάμαι ακόμα, να τραβολογάω τον παππού μου, για να με πάει στο video club της γειτονιάς, κάπου στη Νέα Σμύρνη προκειμένου να πάρω να δω τους Thundercats. Στιγμάτησαν, με την καλή πάντα έννοια μια ολόκληρη γεννιά. Ακόμα και τώρα, υπάρχει στο μυαλό μου, η φωνή του Mumm-Ra, που από... «σάπιο κορμί μεταμορφωνόταν στον Παντοτινό Κακό». Μιλάμε για έπος. Η είδηση πως έρχεται Live Action Movie, με έπιασε περίπου σε ετοιμότητα, διότι η ιδέα ενός αληθινού casting για τους Thundercats, ιντριγκάρει τον καθένα.

Lion-O: Alexander Skarsgård
Cheetara: Katheryn Winnick
Panthro: Djimon Hounsou
Tygra: Sebastian Stan
Mumm-Ra: Benedict Cumberbatch

 

thundercats mummra

 

Με Tom Hardy αλλά σε ρόλο-έκπληξη, ο Στέλιος Παπαγρηγορίου

Για μένα οι Thundercats, όπως και πολλούς άλλους υποθέτω, είναι ολόκληρη η παιδική μου ηλικία. Κάτι σχεδόν ιερό που έχει μείνει στη μνήμη με μία γλυκιά γεύση. Αυτό προϋποθέτει πως θα ήταν άσχημο να απογοητευτώ αν η επιλογή των ηθοποιών δεν ήταν του γούστου μου. Οπότε θα επιλέξω τους ηθοποιούς που πιστεύω ταιριάζουν κατάλληλα για τους ρόλους των Thundercats, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα πέσω έξω σε μερικές επιλογές λόγω άκρατου ενθουσιασμού μου.


Lion-O: Robert Pattinson
Cheetara: Margot Robbie
Panthro: Michael B. Jordan
Tygra: Tom Hardy
Mumm-Ra: Gary Oldman

 

Ο Panthro μπορεί να μην εμφανιστεί καν στην ταινία, σύμφωνα με τον Κώστα Χρήστου

Αν και φοβάμαι ότι το εγχείρημα δεν θα πετύχει, το project χρειάζεται το καλύτερο δυνατό cast προκειμένου να υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό. Για να είμαι ειλικρινής πάντα μου την έσπαγε ο Panthro γιατί πέρα από τα μούσκουλα, δεν προσέφερε κάτι άλλο πέρα από εκνευρισμό πέρα από το να είναι ένας εκνευριστικός ξερόλας. Στους υπόλοιπους, μέχρι και στον σοφιστικέ και υποτιμημένο Tygra τρέφω μια παραπάνω συμπάθεια. Σε μια τέτοια ταινία πάντως, χρειάζεσαι μια Cheetara με τα όλα της και μόνο μία ξανθιά μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο.

Lion-O: Chris Pine
Cheetara: Margot Robbie
Panthro: Antony Mackie
Tygra: Riz Ahmed
Mumm-Ra: Ben Kingsley

 

 

Η επιλογή του Mumm-Ra θέλει κάτι από Hellboy, για το Χρήστο Κάβουρα

Όπως βουρτσίζεις τα δόντια σου, κάνεις το μπάνιο σου και πας στη δουλειά σου, κάτι αντίστοιχο ήταν το «Thundercats» για την παιδική μου ηλικία. Η δύση και η ανατολή του ηλίου για το Σαββατοκύριακό μου. Εννοείται ότι ο Lion-O ήταν και παραμένει ίνδαλμα, αλλά το darkness του Mumm-Ra αισθάνομαι πως θα ρυθμίσει όλη την ταινία. Αν βγει κάτι σαν τον Bane του Christopher Nolan έχουμε ελπίδες για κάτι καλό, αν πάλι εξελιχθεί σε Steppenwolf του Josh Weedon, καλύτερα να μη γυριστεί καν. 

Υ.Γ. Αν έπρεπε να επιλέξω το ποιος θα υποδυόταν το πνεύμα του Jaga, θα διάλεγα τον Highlander, Christopher Lambert

Lion-O: Anthony Starr (ο Homelander του «The Boys»)
Cheetara: Katheryn Winnick
Panthro: Josh Brolin
Tygra: Chris Pine
Mumm-Ra: Ron Perlman

 

Μόνο η Rita Ora έχει νόημα σε όλο αυτό, για το Δημήτρη Δρίζο

Δεν θέλω να ευλογήσω τα 5 ημερών γένια μου, αλλά ότι διαβάζετε σε αυτό το άρθρο είναι δική μου ιδέα. Και δεν θα σας πω πως το σκέφτηκα αλλά αμέσως μετά το μόνο που είδα ήταν μια ακόμα ημίγυμνη εμφάνιση του κοσοβάρικου έρωτα που ονομάζεται Rita Ora. Τα λίγα λόγια ζάχαρη. Η Rita με ολόσωμη φόρμα κερδίζει εντυπώσεις, αυτός ο φίλος-ξάδερφος-μπατζανάκης, τι είναι δεν ξέρω, Tygra, μικρή σημασία έχει, Lion-O θα βάλουμε τον μεγαλύτερο star που μπορεί να φανταστεί άνθρωπος και Mumm-Ra παντοτινό θα κάνουμε ανατροπή 1 ημίχρονο - 2 τελικό.

Υ.Γ. Για το γατί δεν έχω διαβάσει λέξη, αλλά θα σας έχω λύση και σε αυτό σε 3,2,1...

Lion-O: Brad Pitt (δεν το περιμένατε)
Cheetara: Rita Ora
Panthro: Winston Duke (μόνιμα αδικημένος ο Panthro)
Tygra: Zac Efron
Mumm-Ra: Angelina Jolie (καταλάβατε που το πάω, έτσι;)

Bonus: Snarf φωνή, Danny DeVito

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved