Unhinged: Η νέα ταινία του Russell Crow μας ψήνει στεγνά

Ένας απολαυστικά υπέρβαρος Russell Crowe δίνει ρέστα.

Είναι κάτι σαν το Jaws αλλά πεταμένο πάνω σ΄ ένα 4Χ4 που πατάει κόσμο. Ναι είναι ένα εντελώς 1990’ς θρίλερ δρόμου που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα με έναν χοντρό Russell Crowe που μόνο που σε κοιτάζει θέλεις να τρέξεις μιας και το βλέμμα του είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστικό.

Ναι μάλλον η ταινία δεν θα μείνει στην ιστορία του σινεμά για την ποιότητα της, σίγουρα όμως θα μείνει στο μυαλό σου και δεν θα κλείσεις μάτι, γιατί αυτό που συμβαίνει στην οθόνη μπορεί να συμβεί στον καθένα και λίγο πολύ όλοι έχουμε βιώσει road rage στη ζωή μας.

Ναι η ταινία είναι βαθιά απαίσια αλλά και βαθιά διασκεδαστική. Σινεμά καλώς ήρθες πίσω ξανά.

Αν βαρέθηκες να βλέπεις νερόβραστες κουλτουρίλες που δεν ξέρεις από που ξεκινάει το σενάριο και που τελειώνει ο ύπνος, τότε εδώ είσαι.

Tenet: Ο Christopher Nolan έριξε ένα ολόκληρο Boeing 747 για μία σκηνή

 

Αν βαρέθηκες να περιμένεις το Tenet του Nolan το οποίο μοιάζει να μην κυκλοφορεί ποτέ, τότε τρέξε να δεις αυτό εδώ το τερατάκι.

Ναι είναι καλή φάση να βλέπεις τον Russell Crowe να μπουκάρει στο σπίτι της πρώην του και να τσεκουρώνει τον γκόμενο της και την ίδια μέχρι θανάτου.

Ναι κι αυτό είναι η πρώτη σκηνή και μετά μένεις με το στόμα ανοιχτό. Σε συνδυασμό με την ολόσωμη φόρμα και το πάχος, ε ξεκινάει καλά η φάση.

Ο Crowe είναι όλο το Unhinged, χωρίς αυτόν η ταινία θα ήταν μία τρίτης διαλογής βιντεοκασέτα που ίσως να έπαιζε κάποτε η τηλεόραση.

Αν θέλεις να περάσεις ένα ευχάριστο απόγευμα, χωρίς να σε πάρει ο ύπνος πάνω στα ποπ κορν σου, τότε τρέχα δες το.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις στιγμές από το Unhinged:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved