Η δεύτερη ταινία Extraction είναι γεγονός

Ο Chris Hemsworth ετοιμάζεται για μία ακόμη φυγάδευση. 

Κανείς δεν περίμενε την επιτυχία του Extraction. Εμείς τουλάχιστον σίγουρα όχι. Φαίνεται όμως πως ο Chris Hemsworth τα κατάφερε μια χαρά, μιας και έγινε μία από τις ταινίες με τις περισσότερες προβολές στο Netflix, ενώ στις 24 Απριλίου που έγινε και η πρώτη της προβολή είχε την μεγαλύτερη συσσώρευση κοινού. Όλα αυτά, στο peak της πανδημίας.

 

 

Ο Tyler Rake ανέλαβε να σώσει έναν πιτσιρικά, γιο ενός αφεντικού της μαφίας στην Ινδία, ο οποίος κρατούταν όμηρος, παραδίδοντας μία ταινία γεμάτη δράση, πολλές σφαίρες και μπόλικο ξύλο. Ό,τι ζητάει δηλαδή ένας άντρας από μία καλή περιπέτεια. Έκτοτε η ερώτηση που ακούστηκε πολλές φορές ήταν η εξής. Θα βλέπαμε μία δεύτερη ταινία Extraction;

 «Έχει κλείσει η συμφωνία για μένα ώστε να γράψω το Extraction 2 και ψάχνουμε να δούμε ποιο θα μπορούσε να είναι το κεντρικό στόρι» ανέφεραν οι Joe και Anthony Russo στο Deadline. Η AGBO, η εταιρεία παραγωγής που έχουν τα αδέρφια Russo, προσπαθούν να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ μετά την πρώτη ταινία, ώστε να δημιουργήσουν ένα παρόμοια δυνατό sequel. Ο Sam Hargrave αναμένεται να σκηνοθετήσει και την δεύτερη ταινία, ενώ ο Chris Hemsworth είναι και πάλι η μοναδική επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό που σίγουρα κατάφερε να πετύχει, ήταν η συνταγή Taken και το εξωτικό τοπίο που επιλέχθηκε για την ιστορία. Άλλωστε από την στιγμή που οι action movies έχουν συνήθως απλή υπόθεση, οφείλουν να κερδίζουν στις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

 

 

Το Extraction 2 έχει πάρει το πράσινο φως για μία δεύτερη ταινία και τώρα αναμένουμε για να δούμε ποιο στόρι θα είναι καλύτερο. Θα επιστρέψει ο Tyler από το τέλος της πρώτης ταινίας και μετά ή θα δούμε κάποια άλλη ιστορία από την εποχή που ήταν ακόμη στο peak της καριέρας του ως μισθοφόρος. Ευχόμαστε να το βρουν γρήγορα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved