Tenet: Ο Christopher Nolan έριξε ένα ολόκληρο Boeing 747 για μία σκηνή

Κι όμως είναι αλήθεια. Το έκανε.

Είμασταν έτσι κι αλλιώς ενθουσιασμένοι με την νέα ταινία του Nolan, Tenet, τώρα όμως που μάθαμε πως ο αθεόφοβος έριξε ένα ολόκληρο αεροπλάνο για χάριν της ταινίας, ε τώρα θέλουμε να το δούμε όσο πιο σύντομα γίνεται.

Είναι γνωστό το μίσος του σκηνοθέτη για τα εντελώς ψεύτικα εφέ στις ταινίες του, τώρα όμως επιβεβαιώνεται η αγάπη του για την αληθινή καταστροφή.

Μιλώντας το περιοδικό Total Film, o Nolan είπε μεταξύ άλλων:

«Σχεδιάζαμε να το κάνουμε με μινιατούρες ακριβείας. Κάναμε τους υπολογισμούς και καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως θα ήταν πιο οικονομικό αν αγοράζαμε ένα κανονικό αεροπλάνο και το καταστρέφαμε. Είναι παράξενο κι όμως είναι αλήθεια, το ξέρω. Το κάναμε μπροστά στην κάμερα και πήγε εξαίσια».

Μαθήματα grooming από τον Robert Pattinson.

 

Ο ίδιος ο Robert Pattinson ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία το επιβεβαίωσε πρόσφατα.

Η ταινία θα λέει την ιστορία ενός όχι και τόσο συνηθισμένου πράκτορα ο οποίος καταφέρνει να περάσει την τρομερή εκπαίδευση εκεί που άλλοι έχαναν τη ζωή τους προσπαθώντας.

Ο πράκτορας θα ταξιδεύει μέσα στο χρόνο (ναι, καλά διάβασες, η ταινία θα έχει πολύ time travel) για να αποτρέψει έναν Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο.

Εκτός από τον Pattinson στην ταινία θα παίζουν οι John David Washington, Elizabeth Debicki, Michael Caine, Aaron Taylor-Johnson και ο Kenneth Branagh.

Η παγκόσμια πρεμιέρα έχει δοθεί από τα Warner Bros Studios στις 17 Ιουλίου του 2020.

Ανυπομονούμε.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις σκηνές από το Tenet:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved