Το drive-in δεν είναι μόνο για να δεις ταινία

Μη μου πεις ότι δεν το είχες σκεφτεί πονηρούτσικο!

«Άσε με μωρέ με τις αμερικανιές», είπες όταν η κοπέλα σου, σου πρότεινε να επισκεφθείτε ένα από τα αρκετά θα έλεγα drive-in cinemas που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στην Αθήνα. «Και γιατί να μην πάω θερινό;» συνέχισες την ρητορική σου εναντίον αυτού του-ομολογουμένως-ρομαντικού trend που φέτος γνωρίσαμε καλύτερα. Διότι η ανάγκη-aka φόβος για COVID-19- μας δημιούργησε την τάση για αλλαγές (και παραλλαγές) στη ζωή μας, και μία από αυτές ήταν και η συγκεκριμένη.

Μέσα στο αυτοκίνητό σου, σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο και ειδυλλιακό χώρο, σε απόσταση από τους άλλους θεατές, διατηρώντας την… ιδιωτικότητά σου, με τη δυνατότητα να φας και να πιεις ό, τι τραβάει η ψυχούλα σου, το drive-in cinema ήρθε για να σου προσφέρει νέες εμπειρίες, συγκινήσεις και μία άνεση που δεν φανταζόσουν ότι μπορείς να έχεις.

 

 

Εγώ σαν κοπέλα απονήρευτη που είμαι, θα αφοσιωνόμουν στην ταινία άντε να έτρωγα και ένα σουβλάκι με τζατζίκι. «Όχι Φούντα», μου είπαν οι αγαπητοί συνεργάτες. «Το drive-in προσφέρεται για πολλά περισσότερα», με βασικό άξονα την παρέα σου (και προφανώς εννοώ το ζευγάρι σου).

Η δεδομένη ησυχία, η πιθανή απομόνωση και η αναμφισβήτητη ιδιωτικότητα, σε πολλούς δημιουργεί την όρεξη και τη διάθεση για άλλα πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που παρακολουθείς. Ναι καλά κατάλαβες. Το συγκεκριμένο trend, είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να… έρθεις πιο κοντά με την καλή σου, σε ένα ρομαντικό τοπίο υπό τον έναστρο αθηναϊκό ουρανό!

 

 

Διότι καλό είναι το βουκολικόν, αλλά εμπεριέχει κινδύνους-ας μην τους αναλύσουμε, σίγουρα έχεις αντιμετωπίσει κάποιους-. Στην προκειμένη είσαι προστατευμένος, εξοπλισμένος με τα απαραίτητα, και την αγάπη σου αγκαλιά για να κάνετε οποιαδήποτε τρελίτσα σου έρθει στο μυαλό, πάντα διατηρώντας το σεβασμό προς τον διπλανό, που μάλλον... κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα!

Γι’ αυτό λοιπόν, επειδή είμαστε έτοιμοι πλέον για μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, κλείσε μία θέση, η ταινία έρχεται σε δεύτερη μοίρα, και πήγαινε να πάρεις καθαρό αέρα και να περάσεις καλά.

Καλή σου απόλαυση!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved