Έρευνα: ο κόσμος βλέπει όλο και περισσότερο ερωτικό περιεχόμενο στο Internet
81 SHARES

Τελικά η καραντίνα έπιασε τόπο.

Το κλείσιμο των καταστημάτων, η απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων και η επιβολή καραντίνας λόγω του κορονοϊού (COVID-19) έχει οδηγήσει σε κατακόρυφη χρήση του διαδικτύου και -κατ' επέκταση- στην αύξηση της επισκεψιμότητας του Pornhub.

Μάλιστα, η πλατφόρμα προσφέρει το premium περιεχόμενό της δωρεάν στους κατοίκους της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Pornhub, η επισκεψιμότητα αυξήθηκε κατά 57% στην Ιταλία, κατά 38% στη Γαλλία και κατά 61% στην Ισπανία την πρώτη ημέρα διάθεσής του premium περιεχομένου.

Ο ιστότοπος ανέφερε ότι τέτοια εντυπωσιακά νούμερα «καταδεικνύουν σαφώς ότι οι άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη ήταν ευτυχείς με το να έχουν περισπασμούς ενώ βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι».

 

Το Pornhub έχει δεσμευθεί να δωρίσει τα έσοδα του Μαρτίου σε νοσοκομεία και στις τρεις χώρες, που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση του κορονοϊού στην Ευρώπη.

Η Ολλανδία κυρίως μπαίνει Pornhub μετά τις δώδεκα τη νύχτα μέχρι και τις 2, ενώ η Σλοβακία ψάχνει πολύ τα «θέματα» που έχουν «σχέση» με τον κορονοϊό.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις με περισσότερη ανάλυση τα στατιστικά για κάθε χώρα:81 SHARES