Η σωστή καραντίνα ακούει στο όνομα Writer's Studio

Εσύ, οι σκέψεις σου και πολλά βιβλία για να απομονωθείς όπως σου αρμόζει.

Μείνε σπίτι και πλύνε συχνά και καλά τα χέρια σου. Αυτές είναι οι δύο βασικές συμβουλές των ειδικών για τις δύσκολες ημέρες που περνάει ο πλανήτης λόγω του κορονοϊού. Φυσικά, τις ακολουθούμε όλοι αυτές τις οδηγίες ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος των λογικών ανθρώπων.

Η φάρμα που μοιάζει με βίλα θα σε φέρει πιο κοντά στη φύση

Για να γίνει πιο όμορφη η απομόνωσή μας, θα θέλαμε να βρεθούμε στο Writer’s Studio στο Greenwich του Connecticut. Επειδή τώρα μοιάζει μακρινό όνειρο λόγω των σωστών περιορισμών να ταξιδέψεις στην Αμερική, σημείωσέ το στο μπλοκάκι σου και όταν θα ζεις και πάλι ελεύθερος, θα έχει την ευκαιρία να το επισκεφτείς.

Τον σχεδιασμό του Writer’s Studio ανέλαβε ο Eric J. Smith και το δημιούργησε για έναν πρώην στέλεχος της Wall Street o οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα βιβλία. Όπως ήδη θα παρατήρησες στις φωτογραφίες, πέρα από την όμορφη αρχιτεκτονική του, υπάρχουν πολλά στο εσωτερικό του. Συγκεκριμένα, 1,700 βιβλία γεμάτα ποίηση θα δώσουν ουσία στην καθημερινότητα σου και θα κάνει την καραντίνα ευχάριστη.©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved