Ο David Gilmour δεν θα μπορoύσε να ζήσει χωρίς αυτά τα τραγούδια

Μήπως να τα ακούσεις και εσύ τώρα που έχεις περισσότερο χρόνο;

Οι Pink Floyd δεν θα ήταν ίδιοι χωρίς τον David Gilmour και ο David Gilmour δεν θα ήταν ίδιος χωρίς τους Pink Floyd. Μπορεί η σχέση του με τον Roger Waters να μην είναι ιδανική και να ήταν αυτή η κύρια αιτία της διάλυσής τους, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τη μουσική που χάρισαν στο ψυχεδελικό ροκ κοινό στα late 60s αλλά και τη μετέπειτα πορεία τους στο χώρο. 
 
 
Οι μουσικοί, όσο αστείο και αν ακούγεται, έχουν ανάγκη από άλλους μουσικούς. Έχουν την ανάγκη να κάτσουν στο σπίτι τους και να βάλουν ένα δίσκο ή να πατήσουν το play στον υπολογιστή τους. Ο David Gilmour είναι ένας από αυτούς και δεν έχει κανένα πρόβλημα να μοιραστεί με τους θαυμαστές του τη μουσική που το κρατάει συντροφιά σε στιγμές χαλάρωσης ή και καλοπέρασης.
 
 
Σε αυτή τη λίστα με τα 8 τραγούδια, θα βρεις από Leonard Cohen μέχρι και Tom Waits. Όχι, όπως ήδη θα έχεις καταλάβει, δεν είναι μέσα σε αυτή οι Pink Floyd. Μάθε τους τίτλους αλλά και τα υπόλοιπα κομμάτια που επέλεξε ο David Gilmour στις φωτογραφίες:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved