Το spin off του Big Lebowski πλησιάζει κι έχει και τρέιλερ

Λέγεται  «The Jesus Rolls» και θα ξαναφέρει την έννοια του coolness! 

Ο John Turturro επιστρέφει στον ρόλο του Jesus Quintana από τον «Μεγάλο Λεμπόφσκι» παρέα με τους Bobby Cannavale και Audrey Tautou.

Οι πρώτες φήμες για μια spin-off ταινία βασισμένη στον εκκεντρικό παίχτη μπόουλινγκ Jesus Quintana από την καλτ κωμωδία των αδελφών Cohen «Ο μεγάλος Λεμπόφσκι» κυκλοφόρησαν το 2011.

Έκτοτε ο John Turturro έλαβε την ευχή των δημιουργών της ταινίας και γύρισε μια νέα κωμωδία με τίτλο «The Jesus Rolls» η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα στις αίθουσες.

Ο πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης και σεναριογράφος ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας τον περασμένο Ιούνιο και έδωσε στην δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ στα πλαίσια της πρεμιέρας στην Ιταλία στις 17 Οκτωβρίου.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Λάνθιμου.

 

Καθώς η ταινία θα προβληθεί στην Ιταλία, το τρέιλερ του «The Jesus Rolls» είναι μεταγλωττισμένο στα ιταλικά.

Στην ταινία του Turturro, η οποία στο παρελθόν είχε τον τίτλο «Going Places», ήταν αρχικά σχεδιασμένη ως ριμέικ του «Ο χορός των διεφθαρμένων» που γύρισε ο Bertrand Blier το 1974.

Στο «The Jesus Rolls» εμφανίζονται επίσης οι Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Susan Sarandon, Pete Davidson, Jon Hamm και Christopher Walken.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις σκηνές από την ταινία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved