Contagion: Η ταινία που βλέπει ο κόσμος λόγω κοροναϊού

Το φιλμ του Στίβεν Σόντερμπεργκ ξανά στο Τοp 10 του iTunes.

Άλλα 21 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για άτομα που συμμετείχαν στην εκδρομή στους Άγιους Τόπους μαζί με τον 66χρονο. Αναμένεται σημαντική αύξηση τις επόμενες βδομάδες.

Mέσα σε όλα αυτά που γίνονται, μία κινηματογραφική ταινία έχει ανέβει σε δημοτικότητα λόγω θέματος. Παρατηρείται αύξηση στα downloads και στο streaming.

Πρόκειται για το «Contagion» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και μιλάει για έναν ιό ο οποίος ξεκίνησε από την Κίνα και εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο, σκοτώνοντας χιλιάδες, αλλά και τις προσπάθειες ειδικών για να τον αντιμετωπίσουν, με κάποια μέσα στο ίντερνετ να γράφουν το πως η συγκεκριμένη ταινία «προφήτεψε» τα όσα διαδραματίζονται σήμερα.

Τα νέα για τον ιό, τα οποία από μόνα τους έχουν ανησυχήσει αρκετούς σε ολόκληρο τον κόσμο, φαίνεται πως έκαναν κάποιους να στραφούν στην ταινία, η οποία με την σειρά της μάλλον τους άγχωσε ακόμα περισσότερο, βάζοντας την στο τοπ 10 του αμερικάνικου iTunes την Τρίτη που μας πέρασε, ανάμεσα σε ταινίες όπως το «Joker», «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» και τις «Επικίνδυνες Κυρίες».

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Λάνθιμου.

 

Αρκετός κόσμος άρχισε να ψάχνει στο Google την διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης ταινίας σε streaming πλατφόρμες ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα την Δευτέρα να είχε φτάσει στο νο. 13 του αμερικάνικου iTunes.

Δεν είναι η μόνη ταινία όμως με θέμα την έξαρση κάποιου ιού που βρίσκεται στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, μιας και το «Outbreak» του 1995 σε σκηνοθεσία του Βόλφγκανγκ Πέτερσεν κατάφερε να σκαρφαλώσει στη θέση 86 στο τοπ 100.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν μερικά από τα διασημότερα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως οι Μαριόν Κοτιγιάρ, Ματ Ντέιμον, Λόρενς Φίσμπερν, Τζουντ Λο, Γκουίνεθ Πάλτροου (η οποία έχει και μια από τις πιο φρικιαστικές σκηνές) και η Κέιτ Γουίνσλετ.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις σκηνές από την ταινία Contagion:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved