Ο Dario Argento γυρίζει νέα ταινία με την κόρη του

Επανέρχεται δυναμικά με την καινούρια του ταινία Black Glasses η οποία θα ξεκινήσει να γυρίζεται μέσα στο 2020. Η έκπληξη όμως είναι πως η κόρη του, η γνωστή Asia Argento θα πρωταγωνιστεί.

Στο τελευταίο Fright Fest που έγινε στην Αγγλία ο διάσημος σκηνοθέτης και master του Giallo τρόμου αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως το 2020 ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα του ταινία με τίτλο Occhiali Neri – Black Glasses, στην οποία θα συμμετέχει η κόρη του, η διάσημη ηθοποιός Asia Argento.

Μετά από λίγο σκάψιμο που κάναμε, μάθαμε πως ο σκηνοθέτης είναι ενθουσιασμένος που θα δουλέψει για άλλη μία φορά με την αγαπημένη του κορούλα.

dario argento new

«Είναι πραγματικά ευτυχισμένη που θα δουλέψει ξανά μαζί μου» λέει ο Dario, «κι εγώ επίσης είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω ξανά μαζί της γιατί είναι ένα άτομο που με καταλαβαίνει απόλυτα και ξέρει τις ανάγκες μου.

Ο Dario Argento είναι ο σκηνοθέτης μεγάλων horror επιτυχιών και cult ταινιών.

Αναμφίβολα ανήκει στην ελίτ των κορυφαίων δημιουργών ταινιών τρόμου όλων των εποχών. Ο Dario Argento με την πλούσια και ποιοτική φιλμογραφία του έχει χαρίσει αμέτρητες συγκινήσεις στους φίλους της σκηνής.

asia argento wallpaper feet 519245135 uzv4

Η επιρροή των έργων του υπήρξε σίγουρα μεγάλη με αποδέκτες τόσο συναδέλφους του όσο και ολόκληρα ιδιώματα στον χώρο του τρόμου (π.χ. τα slasher).

Η ταινία που ξέπλυνε τον Robert Pattinson.

 

Το «The Bird With The Crystal Plumage» (πρωτότυπος τίτλος: L’uccello dalle piume di cristallo) κυκλοφόρησε στις 19 Φεβρουαρίου 1970 και αμέσως έγινε επιτυχία στο box office της Ιταλίας μαζεύοντας 1.650.000 ιταλικές λίρες, το διπλάσιο σχεδόν ποσό του προϋπολογισμού του.

Από τότε δεν σταμάτησε ποτέ να μας δίνει καταπληκτικές ταινίες που μένουν στην ιστορία.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τις σημαντικότερες ταινίες του Dario Argento:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved