Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τον 4ο κύκλο του Peaky Blinders

Η αγαπημένη τηλεοπτική οικογένεια επιστρέφει.

Περιμένουμε τη νέα σεζόν του Peaky Blinders πως και πως. Είναι η πρώτη που δεν προβλήθηκε Απρίλιο και όσο να ‘ναι μας έλειψε να βλέπουμε την οικογένεια Shelby να λύνει και να δένει στον υπόκοσμο. Ακόμη και αν η τρίτη σεζόν έκανε μία κοιλιά, θέλουμε να πιστεύουμε πως στην τέταρτη θα μπουν όλα στη θέση τους. Αλλά ας ξεχωρίσουμε τα τελευταία νέα που έχουμε μάθει. Και περιληπτικά και πιο ειδικά. Γνωρίζουμε τα εξής:

> Ότι πρόκειται για την καλύτερη σεζόν – ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται στις συνεντεύξεις του ο Cillian Murphy.
> Ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί.
> Ότι θα την δούμε να ξεκινά κάποια στιγμή τον Οκτώβριο.
> Ότι εκτός από τον Adrien Brody και τον Aidan Gillan επιστρέφει και ο Tom Hardy.
> Ότι η σειρά έχει πάρει ήδη το ΟΚ για 5η σεζόν.

Και παρότι ξεκαθαρίζει αρκετά το τοπίο με την 4η σεζόν, είμαστε εδώ για να απαντήσουμε πιο αναλυτικά και κάποια εύλογα ερωτήματα.

Γιατί καθυστέρησε αυτή η σεζόν;

Η 4η σεζόν της σειράς εξελίσσεται στο Λίβερπουλ. Η παραγωγή είχε βάλει στο μάτι κάποια συγκεκριμένα κτίρια και τοποθεσίες που δεν ήταν διαθέσιμα για γυρίσματα, οπότε αναγκάστηκε να καθυστερήσει την όλη διαδικασία των λήψεων. Επίσης φημολογείται πως το απαιτητικό πρόγραμμα του Gillan με το Game of Thrones κράτησε τα γυρίσματα πίσω. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.

4221396001 5369702879001 5369692213001 vs

Trailer να δούμε υπάρχει

Όχι αλλά έχουμε αυτές εδώ τις φωτογραφίες. Έχει πάθει πανικούλη ο κόσμος και τις ανεβάζει στο Twitter.

 

Και τι γίνεται στο Λίβερπουλ;

Ο κακός χαμός. Ο Tommy αποφασίζει να επεκτείνει την παράνομη ποτοποιία και τα στοιχήματα στην πόλη των Scousers και φυσικά δεν θα το έκανε ανενόχλητος. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που κυκλοφορεί μονίμως με το πιστόλι στο χέρι.

landscape 1490095362 cillian murphy peaky blinders

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζουμε για το καστ;

Ότι μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί στα γυρίσματα ο John Shelby. Δεδομένου ότι στο τέλος της προηγούμενης σεζόν η οικογένεια μπήκε στη στενή, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν δούμε λιγότερες σκηνές με κάποιους πρωταγωνιστές. Αυτό που επιβεβαίωσε ωστόσο ο δημιουργός της σειράς Steven Knight, είναι πως θα δούμε λίγο παραπάνω τον Tom Hardy – όπου μαζί συνεργάζονται και στο Taboo. Μέσα σε όλα αυτά βάλε και ότι θα δούμε σκηνές με την εκπαιδεύτρια αλόγων May Carleton που γνωρίσαμε στην δεύτερη σεζόν. Την υποδύεται η Charlotte Riley που είναι και γυναίκα του Tom Hardy.

18580825 778186319019353 592272425295544320 n

Τι άλλο πρέπει να ξέρουμε για το σενάριο;

Αρχικά ότι ο Tommy πρέπει να αποδείξει στην οικογένειά του πως δεν την πρόδωσε. Έχει ένα σχέδιο που πρέπει να θέσει σε εφαρμογή και όλοι περιμένουν να δουν τι ακριβώς έχει στο μυαλό του. Την ίδια στιγμή, αξίζει να αναφέρουμε πως το έτος που εξελίσσεται η σειρά είναι το 1926 όπου ξέσπασε η Γενική Εργατική Απεργία. Τα αιματηρά γεγονότα θα προβληθούν μέσα στη σειρά και πολύ πιθανόν να επηρεάσουν και τους ήρωες. Σε τι βαθμό, φυσικά, δεν το γνωρίζουμε.

peakyblinders s3 1

Υπομονή αδέρφια. Ο Οκτώβρης είναι κοντά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved