Μαλλί και μούσι όπως ο Tom Hardy στο Peaky Blinders

Ένας χρηστικός οδηγός για το πιο αλήτικο look του Μεσοπολέμου.

Αν είσαι ένας από τους πολλούς φανς που απαριθμεί το Peaky Blinders, δεν γίνεται να μην έχεις λατρέψει τον Alfie Solomons. Μπορεί να μην έχει σχέση με την οικογένεια Shelby, αλλά είναι τόσο άρρωστα ζόρικος, που δεν σου πάει η καρδιά να τον μισήσεις. Ξεκάθαρα από τους απολαυστικούς ρόλους του Tom Hardy.

Ο Alfie είναι ένας Λονδρέζος που δεν  θα ήθελες να μπλέξεις. Ένας τύπος που σε προκαλεί φόβο μόνο και μόνο από την όψη του. Και η παραγωγή έχει φροντίσει να παραδώσει την όψη που είχε ο πραγματικός γκάνγκστερ Alfie Solomons στο μέγιστο σημείο. Γιατί το μαλλί και το μούσι του «φούρναρη» από το Camden Town, έχουν το δικό τους ρισπέκτ. Και αν θες να τα κάνεις ως έχουν, θα τα σεβαστείς. A’aight?

Μαλλούρα ανέμελη

13259588 1045649562192551 1451715409 n

Το μαλλί του Alfie είναι πιο ορατό στη δεύτερη σεζόν όπου δεν το κρύβει κάτω από την καπελαδούρα, αλλά μας κάνει μια χαρά σας οδηγός.  Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα κοντοκουρεμένο slick, που προσπαθεί να ανταποκριθεί στα χτενίσματα εκείνης της εποχής. Ο Alfie έχει μέτριο μήκος κουρέματος τα οποία κρατάει πίσω (εσύ θα το κάνεις με μία καλή πομάδα), ενώ φροντίζει να είναι 1-2 εκατοστά πιο κοντά τα πλαϊνά. Το μαλλί του γενικά δεν είναι φτιαγμένο. Θα έλεγε κανείς ότι είναι τελείως ‘‘out of bed’’ και φτιαγμένο με τα δάχτυλα. Οπότε φρόντισε να βάλεις ελάχιστη πομάδα για να τα ανακατώσεις. Το μαλλί τoυ Alfie άλλωστε δεν πρέπει να είναι καθωσπρέπει αλλά άναρχο και κουρασμένο από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Μούσι απειλητικό, το 'χουμε;

Το καλό με τον Hardy, είναι πως πάντα έδειχνε μία αδυναμία στη γενειάδα του – όταν την άφηνε τέλος πάντων. Ο Alfie Solomons τα τιμάει τα γένια του. Όπως κάθε μεγάλο αφεντικό που συμμετέχει στην παράνομη διακίνηση ποτού, είναι ένας τύπος που καταλαβαίνει ότι η γενειάδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της hardcore αρρενωπότητας. Χωρίς βέβαια να επηρεάζεται από χιπστεριές. Το σύνθημα για το μούσι του Alfie είναι ένα: Let it grow. Και για να μπορέσεις να το φέρεις στο επιθυμητό level του τριμαρίσματος, απαιτείται να «φυτρώσει» αρκετά. Να θυμάσαι δύο πράγματα: ο Alfie κρατάει σε κοντό με μέτριο μήκος τα γένια στα μάγουλα και δεν πειράζει ΤΙΠΟΤΑ σε μουστάκι και σαγόνι. Για την ακρίβεια, για να μπορέσει να δείχνει το μούσι παχύ και τίμιο, αξίζει να το περιποιηθείς με beard oil για να στρώσει. Διαφορετικά θα είναι σαν άχυρο.

Κάνε λοιπόν τις δοκιμές σου και καλή επιτυχία. Και μην ξεκινήσεις να βρίζεις και να χτυπάς τον κοσμάκη χωρίς λόγο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved