Γκανγκστερικά ρουχαλάκια με υπογραφή Peaky Blinders

Τα διαφημίζει ο Κίλιαν Μέρφι, τι δεν καταλαβαίνεις;

Η πολύ διάσημη σχεδιάστρια μόδας και κόρη του αιώνιου δεύτερου των Beatles, η Stella McCartney, πρόσφατα αποφάσισε να λανσάρει τη δική σειρά ανδρικών ρούχων  για πρώτη φορά στην καριέρα της (είχαμε σχολιάσει κάποια κομμάτια της συλογής).

Επειδή το σχεδιαστικό της ύφος μυρίζει Ηνωμένο Βασίλειο από χιλιόμετρα, λογικό ήταν να θέλει να ξεκινήσει την καμπάνια της με κάποιον ο οποίος κουβαλάει αυτή τη χαρακτηριστική βρετανίλα –κι ας είναι Ιρλανδός. Βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση: τον Κίλιαν Μέρφι.

Το διαφημιστικό σποτάκι θυμίζει περισσότερο ταινία μικρού μήκους παρά γκλαμουράτο σποτ. Έχει μία απόκοσμη ατμόσφαιρα την οποία υποστηρίζει απόλυτα το «κάπου ανάμεσα στην τρέλα και την ιδιοφυία» βλέμμα του ηθοποιού, τον οποίο αγαπάγαμε πολύ αλλά λατρεύουμε ως Τομ Σέλμπι στο Peaky Binders.

Όπως μπορείς να καταλάβεις τα ρούχα είναι σχεδιασμένα «100% Made in UK» και σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεται έξω από κάποια pub του Μπέρμιγχαμ ένα ωραίο κλασικό βροχερό βρετανικό απόγευμα. Έτοιμος να μπεις μέσα και να παραγγείλεις το ένα ale μετά το άλλο.

Σίγουρα η παρουσία του Κίλιαν Μέρφι στη διαφημιστική καμπάνια τα κάνει πολύ πιο θελκτικά στα μάτια μας, αλλά η αλήθεια είναι πως και από μόνα τους μοιάζουν παραπάνω από μία χαρά. Καταπληκτικά μας φαίνονται.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved