Κάτω τα χέρια από την ζωή του Hound

Ένα κείμενο συμπαράστασης για τον άνθρωπο που δεν βρίσκει πουθενά ησυχία.

Με όλα αυτά που γίνονται τελευταία στο Game of Thrones, μπήκαμε σε μία μικρή περισυλλογή όσον αφορά το καμένο παλικάρι του Westeros. Τον Σκύλο. Τον αδερφό του Βουνού. Τον Sandor Clegane με τ’ όνομα.

 dd

Όλοι έχουν περάσει δύσκολα στο Westeros. Έχουν γνωρίσει φρικαλεότητες. Έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα. Την ξέρουμε την ζωή εκεί, είναι σκοτεινή και γεμάτη τρόμο. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί που έχουν περάσει δύσκολα, καταφέρνουν με κάποιον τρόπο να εντάσσουν και τον Hound στα προβλήματά τους. Έναν άνθρωπο που ψάχνει να βρει ησυχία και δεν τα καταφέρνει με τίποτα. Ας το σκεφτούμε λίγο.

Ο αδερφός του, που πλέον είναι κάτι ανάμεσα σε ζόμπι και τον Bane από τα Batman, του έκαψε το κεφάλι και τον σημάδεψε για πάντα. Αναγκάστηκε να υπηρετεί έναν μεθύστακα βασιλιά, στη συνέχεια έναν σαδιστή βασιλιά και καλέστηκε να υπερασπιστεί αυτό το βασίλειο από τις δυνάμεις του Stannis. Σωστά; Και πολύ σωστά θα πείτε «Ναι ρε Κώστα, αλλά άπαξ και είσαι ιππότης τι να κάνεις δηλαδή; Να πλέκεις;» Σωστό. Ακόμα όμως και τότε που ο Hound τα βρόντηξε και τους έστειλα όλους στο διάολο, ησυχία δεν κατάφερε να βρει.

 

Θυμήσου εκείνη την φάση που έμπλεξε για πρώτη φορά με την Αδελφότητα Χωρίς Λάβαρα.

 

 

Ή τότε που του φορτώθηκε η Arya και παραλίγο να χάσει την ζωή του για μερικά κοτόπουλα.

 

Ή όταν προσπάθησε να βγάλει τίμια το ψωμί του και του σκότωσαν τον πρόσφατο κολλητό Ian McShane.

 

 

Τώρα, για άλλη μία φορά, δεν λένε να τον αφήσουν ήσυχο. Τον ξεσήκωσαν και τον πήγαν στους παγετώνες του Westeros, για να πολεμήσει ζόμπι που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο. Ε και; Γιατί να την πληρώσει ο Clegane ρε μάγκες; Δεν το έχετε καταλάβει; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΡΙΞΕΙ. Δεν αντέχει άλλο. Δεν γουστάρει τα μούτρα κανενός σας. Προσπαθεί να βρει έναν τόπο να σταθεί και να ηρεμήσει και όλο υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο οποίο τον τραβάνε. Ξέρεις τι είναι να σου χαλάνε την άδεια σου; Αν είναι έτσι, να πάει να ανοίξει ΤΕΒΕ ο άνθρωπος να βγάζει και κάνα φράγκο σαν μισθοφόρος. Τι τον τραβάς τώρα έναν τύπο στην άκρη του κόσμου, που ούτε πρώην Διοικητής σε Νυχτερινή Φρουρά ήταν, ούτε σε Κόκκινους Θεούς πιστεύει, ούτε καν σπαθί από Βαλυριανό ατσάλι έχει στην κατοχή του. Ας πάνε άλλοι να πολεμήσουν. Τόσο κόσμο έχει το Westeros.

XZXZ

Ρε συ Hound κράτα γερά ρε φίλε. Και αν περνάς από την γειτονιά έλα να κεράσουμε μπίρα και KFC.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved