Assosiated Press Ο Vinnie Jones είναι o άντρας που θες να σου μιλήσει για την ψυχική υγεία

Η Τσέλσι και ο άλλοτε σκληρός του Χόλιγουντ θέλουν να μιλάς για τα προβλήματά σου.

Οι ημέρες εκείνες του «οι άντρες δεν κλαίνε, δακρύζουν» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, αυτή που δυστυχώς σήμερα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα στο ζήτημα της ψυχικής υγείας, η οποία πλέον να είναι πλέον πιο ορατό από ποτέ. Μάλιστα, η εξωστρέφεια μέσω των social media έχει φέρει αντίστροφα αποτελέσματα σε προσωπικό επίπεδο, σε βαθμό που πλέον δεν εξετάζουμε το αν θα πούμε τα όσα κρατάμε μέσα μας, αλλά τον τρόπο με τον οποίο θα τα πούμε.

Μέσα σε όλα, εκείνοι που δείχνουν πιο σκληροί εξωτερικά είναι και εκείνοι που είναι πιο «τραυματισμένοι» από όλους όσον αφορά τον εσωτερικό τους κόσμο. Ένας εξ αυτών είναι ο Χολιγουντιανός και άλλοτε «μαγνήτης» της κόκκινης κάρτας στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, Vinnie Jones.

Εκείνος μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημά του με τον αλκοολισμό

Το βίντεο που μας συγκίνησε

Ο πρώτος Juggernaut της μεγάλης οθόνης και γενικότερα το πρώτο αυθεντικό χουλιγκάνι της ποπ κουλτούρας, μπορεί να τρόμαζε τους πάντες με την κακία και το βλέμμα του, μέσα του όμως αποδείχτηκε ότι ήταν μια ψυχούλα που δυστυχώς για τον ίδιο δεν μιλούσε ποτέ για όλα όσα τον βασάνιζαν.

 

 

Έτσι λοιπόν, σε συνεργασία με την Τσέλσι, ανέβασαν ένα βίντεο στα social media όπου ο Vinnie ορμάει στα αποδυτήρια των Μπλε και συνομιλεί με παίκτες της ομάδας όπως ο Cole Palmer, o Nicolas Jackson και άλλους για το εύθραυστο ζήτημα της ψυχικής υγείας.

«Μπορεί να έχω πάρει περισσότερες κόκκινες κάρτες στην καριέρα μου από όσες χριστουγεννιάτικες κάρτες έχεις πάρει εσύ συνολικά στη ζωή σου» λέει στον Jackson ο Vinnie Jones για να φτάσει στη συνέχεια να μιλήσει για αυτό το κοινωνικό θέμα που αφορά όλους τους σύγχρονους ανθρώπους.

Με αυτό το βίντεο, η Τσέλσι έστειλε το δικό της κοινωνικό μήνυμα αγγίζοντας τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σταματήσουμε τη ραγδαία εξάπλωσή του. Αφιέρωσε 2:32 λεπτά από τη ζωή σου, αξίζει το χρόνο σου:

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved