Ο Vinnie Jones μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημά του με τον αλκοολισμό

Ο πιο ωραίος τύπος αντιμετώπισε σοβαρούς εφιάλτες, αλλά δεν διστάζει να κοιτάξει τον εαυτό του κατάματα.

Δεν είναι κάτι άγνωστο το ότι οι ουσιαστικές δυσκολίες στη ζωή του Vinnie Jones, ήταν λες και υπήρχαν από πάντα.  

Το 1997 συνελήφθη από την αστυνομία για ξυλοδαρμό. Χτύπησε σχεδόν μέχρι θανάτου τον γείτονά του, επειδή διαφωνούσαν για τον φράχτη. Πέντε χρόνια μετά αφού επιτέθηκε σε έναν άνδρα σε πτήση για την Ιαπωνία, πήγε στο δικαστήριο με ένα τσαντάκι γιατί πίστευε ότι θα καταλήξει στη φυλακή.  

 

 

 Ο Vinnie της καρδιάς μας αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 1998 σε ηλικία 34 ετών, αλλά δέκα χρόνια αργότερα η Daily Mail τον αποκαλούσε «ανθρώπινο rottweiler» επειδή δάγκωσε τη μύτη ενός δημοσιογράφου. Μετά από αυτό το περιστατικό, σκέφτηκε να αυτοκτονήσει και μπήκε στο δάσος με ένα κυνηγετικό όπλο. Δεν άντεχε άλλο και είχε βαρεθεί να ραγίζει την καρδιά της γυναίκας του. Αυτά και άλλα τόσα παρουσιάζει στη συνέντευξή του στη βρετανική έκδοση του GQ, όπου συν τοις άλλοις μίλησε για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε χρόνια και έδιωξε από κοντά του κάθε αγαπημένο πρόσωπο. Τον αλκοολισμό.

Όλοι οι άντρες έχουν δικαίωμα να κλάψουν, ακόμα και αν λέγονται Vinnie Jones.

«Ήμουν ο αλκοολικός που πάρταρε όλη την ώρα. Θα το έκανα για να γελάσω,  ήταν σαν να προσκαλούσε κάποιος τον γελωτοποιό της αυλής. Ήμουν πραγματικά αστείος και μετά υπήρξε ένα σημείο όπου τα ισοπέδωσα όλα.  Δεν νομίζω ότι το αλκοόλ ήταν το πρόβλημα αλλά τα ναρκωτικά. Αυτά με οδήγησαν σε ένα άλλο μέρος αλλά μόλις μπήκε και το αλκοόλ, έγινα παρανοϊκός».

 

 

Ο Vinnie Jones έχει μείνει πλέον μακριά από το ποτό για τουλάχιστον 11 χρόνια.    

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved