Το manflu είναι δικαίωμα κάθε άντρα που νιώθει λίγο Δόγκανος

Για όλους τους υπόλοιπους είναι απλά μια γρίπη. Για τους «ευαισθητούληδες» όμως είναι μάχη μεταξύ ζωής και θανάτου.

Τη στιγμή που ένας άντρας νιώθει πως ξεκινάει να αρρωσταίνει, οι κοσμικές δυνάμεις συγκλίνονται για ένα και μόνο σκοπό. Την επιβίωση. Όπως είπε πολύ σωστά πρόσφατα ένας φίλος, «όλοι ξέρουν πως μετά το 38αρι στο θερμόμετρο, υπάρχει κίνδυνος αυτόματης ανάφλεξης».

Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια του manflu που σαν άντρες ζητάμε μόνο ένα πράγμα από τις γυναίκες μας. Να μας αντέξουν.

 

 

Το manflu είναι δικαίωμα οκ; Δεν γκρινιάζουμε κάθε μέρα για μύξες, βήχα και λαιμό. Είναι ο πυρετός που κάνει την διαφορά. Θέλετε να ρίξετε την αιτία στο ότι είμαστε φλώροι; Στο ότι φταίνε οι Ελληνίδες μάνες μας; Στο ότι είναι μια απόδειξη πως κατά βάθος είμαστε μικρά παιδιά; Κανένα πρόβλημα. Εκείνη την ώρα δεν υπάρχει χώρος για συζητήσεις παρά μόνο για επιβίωση. Είτε είστε στο πλευρό μας, είτε δεν είστε.

H επιστήμη πάντως βρήκε την απάντηση στο Manflu.

Μην μας παίρνετε από τα μούτρα

Απλά δεν θέλουμε να είμαστε άρρωστοι. Ποιος θέλει εδώ που τα λέμε; Θέλουμε όμως και μια παράταση συμπεριφοράς για εκείνες τις ημέρες που είμαστε άρρωστοι. Ας πούμε και δέκα κουβέντες παραπάνω. Ας πετάξουμε μυξομάντηλα έξω από τον κάδο. Ας γκρινιάξουμε και εμείς λίγο. Δώστε μια άφεση αμαρτιών και ανοίξτε το κεφάλι μόνο στους άντρες που θα σας πουν «η μανούλα μου κάνει καλύτερη σούπα». Εκεί μάλιστα. Ας φύγει η σούπα στη μούρη.

 

 

Θα πάρουμε όμως τον γιατρό μας δέκα τηλέφωνα. Θα πάρουμε τον κολλητό να του πούμε ότι τον αγαπάμε. Τη μάνα μας για να γκρινιάξουμε. Ας κάνουμε και ένα mention τις Τελετές Μπούκουρα γιατί θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι και να μην πληρώσει κανείς τα έξοδα. Εκεί φαίνονται τα αληθινά ζευγάρια, στα δύσκολα. Χαϊδέψτε μας το κεφάλι και πείτε μας ότι θα πάνε όλα καλά. Αυτά τα κάνεις σαν μωρό και σαν δεν ντρέπεσαι ολόκληρος μαντράχαλος, δεν είναι κουβέντες για να πεις σε έναν άνθρωπο που χαροπαλεύει. Λίγος σεβασμός τέλος πάντων.

Για να σας βοηθήσουμε πάντως ώστε να μπορείτε να μας ανεχτείτε, παραθέτουμε μια λίστα με αντικείμενα που χρειαζόμαστε για όταν έρθει η αρρώστια , ώστε να μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ θα σας βοηθήσει:

 

 

Και υπομονή. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Μόνο το δικό μας



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved