Μήπως, λέμε μήπως, βλέπεις τo GNTM παρέα με τον φίλο σου από το χωριό;

Η Γωγώ Φούντα σε προτρέπει να παραδεχτείς κάποια πραγματάκια...

Ζούμε στην εποχή που η ελληνική τηλεόραση οδεύει αργά και σταθερά προς το… θάνατο -μη σου πω ότι έχουν ήδη γίνει και τα εννιάμερα- με αποτέλεσμα όλοι μας να καταφεύγουμε για αγνή και άδολη ψυχαγωγία στο Netflix και σε διάφορα άλλα συνδρομητικά. Παρόλα αυτά, και για να μην είμαι και τελείως άδικη, είναι κάποια προγράμματα που μπορούμε να δούμε σαν ένα μικρό δωράκι, και τα οποία είναι μερικές φορές τόσο… ξεδιάντροπα αληθινά, που καθιστούν την μη παρακολούθησή τους, αδύνατη! Αυτό εγώ το έχω δεχτεί -όπως φυσικά και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες.

Το θέμα ωστόσο είναι γιατί δεν το δέχεσαι εσύ. Γιατί φίλε μου, ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι παρακολουθείς κι εσύ μαζί με την καλή σου Greece’s Next Top Model και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιλαμβάνει μοντέλα και ρούχα. Και θα σου εξηγήσω και το γιατί.

 

Ικανοποιείς το αδηφάγο σου βλέμμα με τις ευλογίες της

Αυτή είναι η στιγμή σου! Έχει έρθει η ώρα να λάμψεις φίλε μου και να αποτινάξεις από πάνω σου τύψεις και ενοχές. Τώρα πια, μπορείς να χαζεύεις καλλίγραμμες θεές (μοντέλα το καταλαβαίνεις;) χωρίς να χρειάζεσαι δικαιολογίες. Απλά κάθεσαι μαζί της στον καναπέ να της κάνεις αγκαλίτσες. Απλά της χαϊδεύεις το κεφαλάκι την ώρα που από μέσα σου σκέφτεσαι «Ώρε μάνα μου τι κωλ γυναικάρα είναι αυτή;». Για να συνειδητοποιήσεις τη σημαντικότητα της κατάστασης σου λέω το εξής: Ενώ περνάτε χρόνο μαζί, εσύ χαζεύεις δίμετρες. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ;

gntmgr 42679708 588359618266920 8978069457696873865 n

Tα 6 αντρικά επαγγέλματα που προκαλούν ρίγη ηδονής στις Ελληνίδες

 

Το γυναικείο ξεκατίνιασμα είναι απολαυστικό

Μιλάω με όλη τη σοβαρότητα που με διακατέχει: Δεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο και μάταιο από γυναίκες που πλακώνονται για το ποια είναι πιο καλοντυμένη ή πιο ωραία. Ο χώρος της μόδας είναι από μόνος του σκληρός οπότε σκέψου μερικές 20χρονες καλλονές, να παλεύουν για μία θέση στην πασαρέλα. Γίνεται κυριολεκτικά της τρελής. Και μεταξύ μας, ξέρω πόσο σου αρέσει να παρακολουθείς ξεκατινιάσματα δίχως αύριο από την ασφάλεια του καναπέ σου. Α;

gntmgr 43914487 299105484244432 4233675364987231084 n

 

Και επειδή κατά βάθος είσαι πάντα ένα τσαχπίνικο και άτακτο αγόρι

… το κάνεις για να μπορείς να μπαίνεις σε γυναικείες συζητήσεις εύκολα και αναίμακτα. Γιατί κακά τα ψέματα, όσο χαζό κι αν σου ακούγεται, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσει σχολιασμός την επομένη του επεισοδίου. Και ενώ οι υπόλοιποι άντρες απλά θα παρακολουθούν σαν χαζοί, εσύ θα έχεις εμπεριστατωμένη άποψη για το αν το σύνολο της Έφης δημιουργούσε φασαρία, ή αν τελικά η Ροζάνα ήταν μόνο ένα νευρικό σύστημα όπως πρώτη τόνισε η Ζενεβιέ.

Οι 8 απαγορευμένες ατάκες του πρώτου ραντεβού



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved