Οι 8 απαγορευμένες ατάκες του πρώτου ραντεβού

«Τελευταία μόνο αράζω και τρώω, δεν κάνω πολλά πράγματα»

Το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν έχω θέμα να το επαναλάβω ακόμα μία: Τα ραντεβού και ειδικά τα πρώτα είναι αναγκαίο κακό και καλώς ή κακώς δεν μπορείς να τα κάνεις skip διότι διαφορετικά θα μείνεις για πάντα μόνος να κοιτάζεις το κενό και να αναρωτιέσαι εσένα πότε θα σε αγαπήσουν. Οπότε, σου έχω μία λιστούλα, με όλα αυτά που καμία γυναίκα δε θέλει να ακούσει το βράδυ αυτό. Δώσε βάση σε παρακαλώ, γιατί εδώ διακυβεύονται πολλά. Ευχαριστώ.

 

1. «Τα οικονομικά μου είναι χάλια αυτόν τον καιρό»

Ακόμα κι αν είσαι στα πρόθυρα της φυλάκισης, ακόμα κι αν στην έχουν στημένη οι πιστωτές σου ακόμα και στο περίπτερο, απαγορεύεται να κάνεις το παραμικρό σχόλιο. Ακούγεσαι μίζερος, τη φέρνεις σε δύσκολη θέση και της χαλάς τη διάθεση. Αυτά.

 

2. Μιλάω ακόμα με την πρώην μου

Αυτή είναι πληροφορία που δεν την μοιράζεσαι στο πρώτο ραντεβού. Εκτός κι αν δε θέλεις να υπάρξει δεύτερο. Γενικά η λέξη πρώην είναι απαγορευμένη στο πρώτο ραντεβού. Κάνε σαν να μην υπήρξε ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή σου. 

Τα 5 αντρικά ονόματα που προκαλούν ρίγη ηδονής στις γυναίκες

 

3. «Τελευταία μόνο αράζω και τρώω, δεν κάνω πολλά πράγματα»

Μπορείς να γίνεις ακόμα πιο σέξι, μπορείς! Seriously τώρα; Θέλεις να γοητεύσεις γυναίκα παρουσιάζοντας τον εαυτό σου σαν έναν δυσκίνητο τεμπέλη που δεν έχει διάθεση για ζωή;

 

giphy 1

 

4. «Μωρέ δεν πεινάω πολύ»

Και γιατί πρότεινες φαγητό; Για να την κάνεις να αισθανθεί άσχημα που εκείνη πεινάει; Για να μην μπορεί να πάρει αυτό που θέλει και να το ευχαριστηθεί; Γιατί είσαι τόσο κακός;

 

5. «Μένω ακόμα με τους δικούς μου. Ζωάρα.»

Άλλο να μην έχεις την οικονομική δυνατότητα να μείνεις σε δικό σου σπίτι, κι άλλο να συμπεριφέρεσαι σαν έφηβος και να το απολαμβάνεις.

 

6. «Λοιπόν, είναι από 30 ευρώ ο καθένας»

Δεν είμαι από εκείνες που απαιτούν να κερνάει ο άντρας, αλλά στο πρώτο ραντεβού είναι απαράδεκτο να μην το κάνεις. Πώς θα της δείξεις ότι θέλεις να την περιποιηθείς; Και τελοσπάντων, αφού έτσι συνηθίζεται, αυτό θα κάνεις.

Η «Kαλόγρια» είναι η νέα αμαρτωλή στάση που ΜΑΛΛΟΝ δεν είχες δοκιμάσει μέχρι σήμερα

 

7. «Έχω καιρό να κάνω σεξ. Από επιλογή βέβαια»

Α τι ωραία. Φαίνεσαι πολύ γοητευτικός με την εξομολόγηση αυτή. Την κάνεις να νιώθει ότι την επιλέγεις επειδή σου αρέσει και όχι από ανάγκη #not. Βλέπεις, το θέμα είναι να την κάνεις να νιώσει ξεχωριστή και όχι λύση έκτακτης ανάγκης.

 

8. «Θέλεις μετά να έρθεις από το σπίτι μου;»

Ακόμα κι αν ήσουν τέλειος μέχρι εκείνη την ώρα, μόλις το έχασες. Ειδικά αν βλέπεις ότι δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι παραπάνω, τουλάχιστον όχι για την ώρα. Συγκρατήσου λίγο. Γι' αυτό υπάρχει και το δεύτερο ραντεβού.26 SHARES