Κατεβάζουμε μια ελληνική 11αδα από εμβληματικές μελαχρινές

Και παίρνουμε ΤΣΟΥΛΟΥ στις αναμνήσεις.

Λένε πως αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Μιλώντας λοιπόν για το δικό μας που βρίσκεται στο ανατολικό άκρο της Μεσογείου και στο νοτιότερο των Βαλκανίων, δε μπορεί να πάει ο νους παρά σε δύο τρία πράγματα όταν μιλάς για αυτό: για ήλιο, θάλασσα, ελιές και μελαχρινές.

Ναι, ακριβώς αυτές. Εκείνες οι μάγισσες που σου κλέβουν την καρδιά από τότε που είσαι πιτσιρικάς. Σαν την κοπελίτσα στο σχολείο σου που έμοιαζε με τη Βάνα Μπάρμπα, με αποτέλεσμα να σκάνε ορδές τα μηχανάκια με εξωσχολικούς να την τσεκάρουν. Κι εσείς να είστε έτοιμοι να παίξετε μπουνιές για χάρη της κάθε μέρα.

vana mesa

Γιατί σου βγάζουνε τα πιο άγρια γούστα σου σε πρώτη φάση. Ενώ σε δεύτερη θες να πας να τους ανοίξεις την καρδιά σου- όπως ο Μάκης ο οδοντογιατρός από το «Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή» έκανε στην εξομολογήτρια του, τη Νόνη Δούνια.

noni dounia MESA

Και δε μεγαλώσαμε με μόνο δύο από αυτές τις γυναίκες αλλά με δεκάδες φλογερές μελαχρινές που ανεβάζουν την θερμοκρασία στην ήδη ζεστή Ελλάδα. Εμείς διαλέξαμε μόνο 11 από αυτές.

Ως μια ιδανική 11αδα από εμβληματικές μαυρομάτες που σηκώνει κούπα στο ΤΣΟΥΛΟΥ των αναμνήσεων.

υγ: Συμπληρώνεις στα σχόλια ΕΚΕΙΝΗ που σε έκανε να βαράς προσοχές κι εμείς δεν βάλαμε στη λίστα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved