10 θρυλικές Ελληνίδες των '00s που σε έστελναν χωρίς δεύτερη σκέψη στο μπάνιο

Ξαναβάρα άλλη μία ψήφο για πάρτη τους.

Πριν από καμιά εβδομάδα έφτιαξα ένα pollάκι, τίμιο και νοσταλγικό, που σας ζητούσε να βγείτε μπροστά και να αποκαλύψετε ποια ήταν η εμβληματική Ελληνίδα της δεκαετίας του '90 που σας έδινε περισσότερη δουλειά για το σπίτι. Παντελονάτοι καθώς είστε, δεν κρυφτήκατε και με τις ψήφους σας ήταν σαν να μου είπατε «άκουσε να δεις Μπαμπίνο, εγώ από το 1991 μέχρι να σκάσει το μιλένιουμ την έκανα λάστιχο με την Ίνα. Ναι, την Λαζοπούλου». Ντόμπρα πράγματα που μας βοηθάνε να γνωριζόμαστε σιγά σιγά μεταξύ μας. Σωστά;

Το θέμα αυτό, λοιπόν, συζητήθηκε πολύ, το αγαπήσατε, ταυτιστήκατε μαζί του και μας έστειλε ένας τύπος μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook και σπάσατε στην κυριολεξία τα τηλέφωνα ζητώντας μας να επανέλθουμε με νέο poll που θα έχει να κάνει με την επόμενη γενιά σεξελληνίδων.

Αυτές που μεσουράνησαν την δεκαετία του '00, άλλες στην ανατολή κι άλλες στη δύση της. Μοντέλα, παρουσιάστριες, τραγουδίστριες, ηθοποιοί, ραδιοφωνικές παραγωγοί (ω ναι, έχουμε και μια τέτοια και πριν κράξεις, τσέκαρε για ποιο πλάσμα μιλάμε), όλη η αφρόκρεμα που πέρασε από σελίδες περιοδικών και οθόνες τηλεοράσεων-υπολογιστών. Μετά από πολύ κόπο, καταλήξαμε σε μια δεκάδα (ψιλομπόμπα θαρρούμε), αλλά είμαστε σίγουροι πως κάποιοι από εσάς θα έχετε τις ενστάσεις σας. Τις περιμένουμε στα σχόλια. 

Άιντε, λοιπόν! Τι περιμένεις; Γύρισε το χρόνο πίσω, ξεκίνα ξομολόγηση και πες μας για μία ακόμη φορά:

ΠΟΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved