Ρίξαμε μια πρώτη (εξονυχιστική) ματιά στις Διάσημες του Nomads

Και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Για καμ χίαρ φιλαράκι να σου πει ο Μπάμπης δυο λογάκια για το φαινόμενο που έχει καταλάβει τους ελληνικούς τηλεοπτικούς δέκτες εδώ και περίπου 8 μήνες. Την αναγέννηση των παιχνιδιών reality δηλαδή.

Είχαμε πρώτα το Survivor που γονάτισε κάθε μηχανάκι της AGB, δίνοντας και σε εμάς τροφή για σκέψη με καλογυμνασμένα κορίτσια όπως η συνάδελφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Καθώς, λοιπόν, τα τσακάλια του «Ε» μύρισαν αίμα είπαν να επιτεθούν δημιουργώντας μια αντίστοιχη εγχώρια εκδοχή που την ονόμασαν Survival Secret και λαμβάνει χώρα στην εξωτική Πελοπόννησο. Εκεί, πρώτος ο Μπάμπης, σου παρουσιάσε την ειδικότητά του: τα θηλυκά που θα πρωταγωνιστήσουν με προεξάρχουσα την τσουρουφλιστή Μαρία Ματσούκα, της γνωστής οικογενείας των Αδερφών Ματσούκα.

nomads

Τώρα όμως ήρθε η σειρά του Nomads, του παιχνιδιού του Ant1 που ευελπιστεί να κλέψει την δόξα του Survivor. Και αντίστοιχα ήρθε η σειρά του Μπάμπη του Κόλλια να σου παρουσιάσει την εξονυχιστική έρευνά του για τις Διάσημες παίκτρίες του.

Πρώτη και καλύτερη η παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου, μια γυναίκα φουλ ερωτεύσιμη και ιδιαίτερα αγαπητή σε εμάς, όπως σου την έχουμε παρουσιάσει και παλιότερα. Και να ξέρεις ότι στο τέλος του άρθου, επειδή είμαστε πολύ τίμοι, θα βρεις κι άλλες φωτογραφίες της σκέτο ποίημα.

Ακολουθεί η Όλγα Πηλιάκη, γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη που το δίχασε το Πανελλήνιο με τη συμπεριφορά του στο Survivor, χορεύτρια στο επάγγελμα κι ένα Instagram με 62 χιλ. followers σε μόλις 69 ποστ! Εκείνη και τα ατέλειωτα πόδια της μας έχουν κάνει να ανυπομονούμε για να την δούμε να κολυμπάει στα καταγάλανα νερά των Φιλιπιννών.

 

A post shared by @olgapiliaki on

Να σου πούμε τώρα πως εκεί θα βρίσκεται και η Νατάσα Καλογρίδη, η ηθοποιός που κάθε περίπου 6 μήνες κάνει κάποια εμφάνιση-κόλαση και μας στέλνει για συνταγογράφηση στον ψυχίατρο. Σίγουρα από τις πιο αισθησιακές Ελλήνιδες που έχουν πατήσει τα δεύτερα –άντα. 

Αυτές αγαπητέ αναγνώστη είναι οι σίγουρες παρουσίες που θα μας αναστατώσουν. Πληροφορίες μιλάνε και για την πληθωρική Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την αθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση και τον εφηβικό μας έρωτα Αποστολία Ζώη. Οι συγκεκριμένες κυρίες όμως μένουν πρώτα να επιβεβαιωθούν –και μετά φύγαμε για τελικό.

Μέχρι τότε όμως χάζεψε λίγο μια γκάλερι φωτογραφιών γεμάτη από τα όμορφια κορμιά που θα χαζεύεις από τον καναπέ σου να αγωνίζονται στις εξωτικές παραλίες των Φιλιπίννων. Μέχρι τελική πτώσης. Μέσα στην άμμο, τον ήλιο και το αλάτι. Εγώ σταματάω εδώ γιατί θα με πιάσει ορμονικός πυρετός.

Εσύ σέρνεις προς τα αριστερά το βελάκι στα δεξιά για να χαζέψεις τα όμορφα κορίτσια του Nomads



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved