Instagram Η Eva Rose έκανε τους Παξούς διάσημους πριν τον Παπακαλιάτη

Δεν περίμενε το «Maestro» για ν’ ανακαλύψει το διαμάντι του Ιονίου.

Η διαφήμιση που έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στους Παξούς θα τη ζήλευε και ο ΕΟΤ. Η σειρά «Maestro» έγινε η πρώτη ελληνική παραγωγή που μπήκε στο Netflix και τα σχόλια ήταν διθυραμβικά. Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης και ηθοποιός έστρεψε τα βλέμματα ξανά πάνω του και η «Μούσα» του, Κλέλια Ανδριολάτου, έγινε το κορίτσι που κάθε άνδρας θα ήθελε να περάσει το καλοκαίρι του. Ο τουρισμός είναι δεδομένο πως θα εκτοξευθεί στους Παξούς τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που δε χρειάστηκαν τη σειρά του Netflix για να επισκεφτούν το πιο όμορφο νησί του Ιονίου. Μία εξ αυτών η Eva Rose. Το μοντέλο με τις εκρηκτικές αναλογίες που επισκέφτηκε το περασμένο καλοκαίρι τους Παξούς, έκανε βόλτα με βαρκάδα μέχρι τους Αντίπαξους, απόλαυσε το εξωπραγματικό Βουτούμι και μοιράστηκε posts και stories από αυτήν την εμπειρία.

 

Η Eva μένει μόνιμα στο Los Angeles και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ταξιδεύει συχνά. Αγαπημένη της πόλη είναι η Νέα Υόρκη καθώς ταιριάζει άριστα στην ιδιοσυγκρασία της ενώ λατρεύει το καλοκαίρι την Ελλάδα. Μπορεί να μην έχει αποκαλύψει ακόμα πιο θα είναι το επόμενο μέρος που θα επισκεφτεί αλλά κάτι μας λέει πως από Ιούνιο θα γεμίζει με μαγιό τις βαλίτσες της ώστε να έρθει στα μέρη μας.

Μέχρι τότε, μία βόλτα από την gallery θεωρείται επιβεβλημένη.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved