Κάποια στιγμή θα έκανε και ο Maestro «κοιλιά»

Το τρέιλερ της επόμενης βδομάδας αποδείχτηκε καλύτερο από το 5ο επεισόδιο.

Σαφώς και όταν έχεις τόσο καλό υλικό όπως το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και με περγαμηνές επιπέδου Netflix (όπως μάθαμε θα γίνει η πρώτη εληνική σειρά που θα μπει στη streaming πλατφόρμα) αναμφίβολα έχεις τεράστιες προσδοκίες σε καθένα από τα επεισόδια που θα δεις. Ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζεις ότι ο πρώτος κύκλος θα κρατήσει το πολύ για 9 επεισόδια.

 

H μεγάλη μαγκιά που κάνει ο Παπακαλιάτης στο Maestro.

Η αλήθεια είναι ότι το Maestro ξεκίνησε καταιγιστικά από την πρεμιερα, μας έβαλε απευθείας στο θέμα και τα μυστήρια του νησιού, δεν άργησε να ρίξει τον Ορέστη και την Κλέλια στον κυκλώνα του ερωτικού ειδυλλίου -έστω και όχι με τα στάνταρ τα οποία μας έχει συνηθίσει ο Παπακαλιάτης-, κυρίως όμως μας δημιούργησε αυτή την ανάγκη και αγωνία να περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο. Φταίει η περιέργεια που μας δημιουργούν οι χαρακτήρες; Το πώς θα καταλήξει το ειδύλλιο; Το κουβάρι που ξετυλίγεται με τον μυστήριο φόνο στο φινάλε κάθε επεισοδίου; Όλα σίγουρα έχουν παίξει το ρόλο τους, ωστόσο στις τελευταίες 2 Πέμπτες μάλλον ο ευφυής σκηνοθέτης μας χαλαρώνει λίγο πριν σκάσει η φουρτούνα.

Αυτή τη φορά ήταν ο Φάνης (Μουρατίδης) που είχε ρόλο αφηγητή και μάλιστα γελάσαμε πολύ την ώρα που διακρίναμε την επική ειρωνεία πίσω από τις «αλήθειες» στη συνέντευξή του στην Αθήνα. Σαφώς και μπήκαμε λίγο στην ψυχοσύνθεσή του, διακρίναμε την τρέλα και τη σκληράδα του και περιμένουμε πλέον να αντικρίσουμε τον πραγματικό του «άγριο» εαυτό από το επόμενο επεισόδιο.

 

 

Κούρασε λιγάκι;

Δεν ξέρω αν η λέξη «κούρασε» είναι αυτή που ταιριάζει, αλλά μια κοιλίτσα την έκανε η σειρά του MEGA. Ίσως βέβαια αυτό να είναι το τελευταίο pit stop πριν ο Παπακαλιάτης μας ρίξει στην καταιγιστική παρτίδα που μας περιμένει.

Τώρα που δεν θα βλέπουμε Παγιδευμένους, μόνο το Maestro μας έχει απομείνει.

Ειδικά με το φινάλε που είδαμε στο 5ο κομμάτι της σειράς και το τρέιλερ του ερχόμενου επεισοδίου που ήταν καλύτερο και από το ίδιο το επεισόδιο μάλλον μας περιμένουν μεγάλες συγκινήσεις και κυρίως αγωνία.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ακόμα δεν έχουμε δει κάποιο επεισόδιο με τον Ορέστη αφηγητή. Και μάλλον είναι εκείνο που θα δούμε στις 24/11.

 

Maestro Trailer 6


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved