H Desiree Schlotz φέρνει τροπική καταιγίδα μέσα στο μυαλό μας

Με 1 εκατομμύριο followers στο Instagram δύσκολα ξεφεύγεις.

Η Desiree Schlotz έχει αφαιρέσει το «hauer» από το επίθετό της και υπερδιπλασίασε τους ακόλουθούς της στο Instagram από την τελευταία φορά που κάναμε check για το πιο ανερχόμενο μοντέλο και influencer από το Λος Άντζελες. Η εξέλιξη ήταν προβλέψιμη αν δει κανείς τις φωτογραφίες της.

 

 

Η Schlotz πέρασε πρόσφατα σε επταψήφιο έδαφος στο insta, φτιάχνωντας ένα διψασμένο feed που αφθονεί με πόζες εσωρούχων, φτιαχνωντας εικόνες που τραβήχτηκαν σε πολυτελή κρεβάτια ξενοδοχείων και πολύ κομψές selfie.

 

 

Η επέκταση της Schlotz στο ταξιδιωτικό blogging και η υπογραφή πρεσβευτών μόδας από τοπικές μπουτίκ συνέβαλαν επίσης στην ανεβασμένη θέση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και σύμφωνα με τα μελλοντικά της σχέδια, 2 εκατομμύρια ακόλουθοι μπορεί να μην είναι μακριά.

 

 

«Χρησιμοποιώ αυτόν τον χρόνο για να αναπτυχθώ και να συνδεθώ με ανθρώπους, μέρη και πράγματα», λέει. «Είμαι επιχειρηματίας και σχεδιάζω να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση σύντομα. Κάθε φορά που είμαι σε θέση να προκαλέσω τον εαυτό μου και να βάλω το είναι μου σε καταστάσεις όπου νιώθω καλά, ξέρω ότι θα επιτύχω τεράστια ανάπτυξη».

Εμείς απλά θαυμάζουμε την κοπέλα και μπράβο της που τα καταφέρνει τόσο καλά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved