H Sofia Vergara μας ταξιδεύει πίσω στα νοσταλγικά αλλά σέξι 90's.

Η Sofia Vergara «κέρασε» τους 24 εκατομμύρια και πλέον ακολούθους της στο Instagram με άλλη μια αναδρομική φωτογραφία bikini που τραβήχτηκε πριν βρει την παγκόσμια τηλεοπτική φήμη στο Modern Family.

 

 

Η 49χρονη Κολομβιανή βόμβα –η οποία μερικές φορές ρίχνει ρετρό φωτογραφίες μοντέλων με μαγιό στη ροή της στο IG– έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της Πέμπτης στο Throwback της περασμένης εβδομάδας, «#tbt Μαϊάμι της δεκαετίας του 90» με emojis με φοίνικες.

 

 

Άλλοι διάσημοι επαίνεσαν την φωτογραφία στα σχόλια. Η Heidi Klum και η Paris Hilton σχολίασαν και οι δύο με emojis και ο συνάδελφος κριτής της Βεργκάρα στο America’s Got Talent, Howe Mantel, είπε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα», φυσικά αναφερόμενος στο σώμα και στο πνεύμα της Vergara.

 

 

Η Vergara είναι γνωστή για το ότι μοιράζεται sexy στιγμιότυπα στο Gram, από μια καλλιτεχνική τόπλες φωτογραφία για τον εορτασμό της Εθνικής Ημέρας του Καφέ έως εντυπωσιακές λήψεις μόντελινγκ από την πρώην καριέρα της ως καλλονή με μαγιό τη δεκαετία του 1990 και τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

 

 

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Vergara δημοσίευσε μια αναδρομική φωτογραφία της να χαλαρώνει σε μια καρέκλα γραφείου με μαύρο μπικίνι. Στη λεζάντα της, έγραψε, «#tbt Λος Άντζελες αρχές του 2000».

Μπορούμε να περιμένουμε μια σαφώς λιγότερο σέξι εμφάνιση όταν η Vergara θα υποδυθεί τη διαβόητη βασίλισσα της κοκαΐνης Griselda Blanco σε μια επερχόμενη σειρά του Netflix.

Δες εδώ κάποιες στιγμές από τις λαμπερές της εμφανίσεις: 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved