Άκης Πετρετζίκης: Έφτασε τους 1,5 εκατ. followers στο Instagram και το γιορτάζει!

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία γιόρτασε ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει τους 1,5 εκατ. followers στο Instagram!

O πρώτος MasterChef της χώρα μας έγινε ο Έλληνας με τους περισσότερους ακολούθους στη γνωστή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και το μεσημέρι της Τετάρτης, έσπευσε στο Instagram για να μοιραστεί τη χαρά του και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους followers του.

Πιο αναλυτικά, μέσα από νέα ανάρτησή του, ο διακεκριμένος Έλληνας chef - ο οποίος από την 1η Ιουνίου ξεκίνησε μία νέα, δυναμική συνεργασία με τον όμιλο DPG Digital Media - εξέφρασε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους followers του, ενώ αποκάλυψε πως όταν έφτιαξε τον συγκεκριμένο λογαριασμό στο Instagram, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η παρέα θα μεγάλωνε τόσο πολύ.

Ο Άκης Πετρετζίκης συνόδευσε, μάλιστα, το post του για τους 1,5 εκατ. followers με πέντε άκρως εορταστικές φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται ο ίδιος να… μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του για το νέο του ρεκόρ στο Instagram!

«1.500.000! Όταν πρωτοέφτιαξα το Instagram, δεν φανταζόμουν ποτέ πως η παρέα μας θα μεγάλωνε τόοοοοσο πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας chef και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Άκης Πετρετζίκης έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία γαστρονομική «αυτοκρατορία» στην Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνει το απόλυτο site μαγειρικής akispetrezikis.com, τηλεοπτικές και διαδικτυακές εκπομπές, εκδόσεις βιβλίων και περιοδικών μαγειρικής και τα δημοφιλή καταστήματα εστίασης Kitchen Lab.

Από τον Ιούνιο του 2020, ο γνωστός chef μοιράζεται με τους χρήστες του ελληνικού διαδικτύου πλούσιο και γευστικό περιεχόμενο γύρω από τη μαγειρική μέσα και από το δίκτυο των Μέσων της DPG, η οποία ανέλαβε την εμπορική εκμετάλλευση του akispetretzikis.com.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved