Στο Λαύριο είδαν την πρώτη «πτήση» του Κέβιν Πόρτερ

Χαμηλή μεν, αλλά σίγουρα άξιζε χειροκρότημα.

Αφού πλέον σιγουρευτήκαμε ότι η μεταγραφή του Κέβιν Πόρτερ Τζρ. στον ΠΑΟΚ δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, ήμασταν έτοιμοι να τον απολαύσουμε και στην πρώτη του εμφάνιση με τον Δικέφαλο.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι όλοι περιμέναμε το κάτι παραπάνω, όσο όμως αισθανόταν άνετα μέσα στο παρκέ ο άλλοτε σταρ των Ρόκετς όταν έδειχνε άνετος μέσα στο παρκέ έδειχνε να μην έχει αντίπαλο.

 

 

Σαφώς και το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να μην είναι στα μέρη μας, αν και ακόμα κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας κατά της πρώην συντρόφου η οποία τον έχει αφήσει ουσιαστικά εκτός ΝΒΑ (η υπόθεση έχει ακόμα ζουμί καθώς η Κίσρε Γκόντρεζικ αφού είδε την ιατροδικαστική έρευνα να αποδεικνύει ότι τα τραύματά της δεν προήλθαν από τον Πόρτερ, αμέσως δήλωσε ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια της). Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που έχουμε την ευτυχία να βλέπουμε από κοντά αστέρες του ΝΒΑ, όπως ο Πόρτερ ή ο Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό AKTOR, ας τους χαρούμε σε κάθε τους πτήση.

Για την ιστορία, ο Κέβιν Πόρτερ Τζρ.  δεν μπόρεσε να δώσει την νίκη στον ΠΑΟΚ κόντρα στο Λαύριο (τελικό σκορ 89-85) έχοντας στο ντεμπούτο του 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 25:43.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved