Assosiated Press «Ο Κέβιν Πόρτερ Τζρ. έρχεται στον ΠΑΟΚ» και δεν ξέρουμε αν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο

Φταίμε εμείς που είμαστε πονηρεμένοι; Ας περιμένουμε λίγο γιατί μάλλον μας κάνουν πλάκα οι Αμερικάνοι.

Έχουμε ακούσει τόσες παπάτζες ανήμερα της Πρωταπριλιάς, σε βαθμό που καλό θα είναι να μην γίνονται μεγάλες ανακοινώσεις την πρώτη μέρα του Απριλίου. Όπως δηλαδή αυτή που έβγαλε ο Σαμς Σαράνια (διάσημος δημοσιογράφος του ΝΒΑ) ο οποίος έριξε μια «βόμβα» που αφορά τον Κέβιν Πόρτερ Τζρ, των Ρόκετς.

 

 

Και γιατί μας νοιάζει εμάς; Μα γιατί η ανάρτησή του στα social media, εμπλέκει το όνομα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τον Σαράνια, ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον NBAer ο οποίος βρίσκεται εκτός Ρόκετς λόγω παραπτωμάτων και ιδιόρρυθμου χαρακτήρα και το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση της ομάδας.

Δείτε και την ανάρτηση του Σαράνια:

 

Αλήθεια ή ψέμα η μεταγραφή του Πόρτερ Τζρ. στον ΠΑΟΚ;

Από τη μία, γιατί να ασχοληθεί ένας δημοσιογράφος του ΝΒΑ με τον ΠΑΟΚ, από την άλλη βέβαια ποιος είπε ότι και στις ΗΠΑ δεν κάνουν πλάκα με το April Fool’s Day (η αμερικάνικη πρωταπριλιά); Και αν αναρωτιέστε πού ξέρει το όνομα του ΠΑΟΚ ο Σαράνια, αν έχει συνδέσει το γεγονός ότι ο Πέτζα Στογιάκοβιτς ή ο Κλιφ Λέβινγκστον έπαιζαν στον Δικέφαλο του Βορρά, ή ότι κατά τη διάρκεια του Lockout του ΝΒΑ, ο ΠΑΟΚ παραλίγο να αποκτήσει τον τότε σταρ, Κόρεϊ Μαγκέτι, δεν είναι και τόσο απίθανο.

Αν πάλι είναι αλήθεια, θα πούμε ένα μπράβο για την μεταγραφή.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved