Eurokinissi Ο Kendrick Nunn είναι ο απόλυτος MVP του styling

Ο σπουδαίος guard του Παναθηναϊκού AKTOR κάνει buzzer beater και στο στιλ.

Αυτή είναι μία ωραία περίοδος για να είσαι Παναθηναϊκός. Το “τριφύλλι” υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν καλπάζει προς την κορυφή της Ευρώπης και κάνει περήφανους τους φίλους της ομάδας. Έχοντας μείνει μόλις 2 αγωνιστικές πριν τη λήξη της regular season στην Euroleague, Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας και αν κάνει το 2/2 τότε θα καπαρώσει την 2η θέση και θα πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες να βρεθεί στο Final 4 του Βερολίνου. 

Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει λείψει από το μεγάλο ραντεβού. Ένας σύλλογος με τέτοια δυναμική, το πιο επιτυχημένο τμήμα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, δεν μπορεί να μη δίνει το παρών στο Final 4 της Euroleague. Μετά την επένδυση που γίνεται σε όλα τα επίπεδα από τη διοίκηση, οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να είναι σίγουροι πως ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης θα συγκαταλέγεται στα φαβορί για να βρίσκεται εκεί. Γιατί αυτό αξίζει στην ιστορία του.

Παναθηναϊκός AKTOR: Μία πρωτοβουλία πιο σημαντική και από το διπλό στο Βελιγράδι

Ωστόσο δε θα εστιάσουμε στα αγωνιστικά. Αυτά τα γνωρίζει καλύτερα ο Εργκίν Αταμάν και τα “παιδιά” του. Θα μιλήσουμε για styling και φυσικά αδιαμφισβήτητος MVP είναι ο Kendrick Nunn. Ο superstar που διέσχισε τον Ατλαντικό για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR και να “τρομοκρατήσει” κάθε αντίπαλο. Ο Αμερικανός guard που θέλει να σηκώσει το 7ο ευρωπαϊκό και αν πειστεί να μείνει στην Αθήνα γιατί όχι και το 8ο και το 9ο. Τιμή μας. 

Ο 28χρονος από το Σικάγο γνωρίζει τι σημαίνει στιλ καλύτερα από όλους μας. Σε κάθε του εμφάνιση κάνει “buzzer beater” και παρακάτω επιλέξαμε τις πιο στιλάτες επιλογές του.

ΥΓ: Kendrick Nunn μη φύγεις σου λέω, δεν βλέπεις που κλαίω κι αγάπη σε λέω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved